Kérdezd a csillagokat! - 7.h. a kérdőasztrológiában 1.rész

Bele is vághatnánk a 7-es házba, ami sokkal izgalmasabb ilyen szempontból, kérdésként, mert ezt szeretik nagyon ugye ez a párkapcsolati kérdés, ami főleg ide tartozik. Meg hát 1-2 ilyen apróság, mint az orvos választás is ide tartoznak, illetve a társulások. Tehát tulajdonképpen ezek a nagy témái a 7-es háznak, de hát azért leginkább a párkapcsolat iránt érdeklődnek az emberek.




Nagyon fontos elsősorban az életkor. Ugye nagyon fontos a háttér is, de az életkor az mindenképpen, megkérdezni, megtudni, hogy mit vegyünk figyelembe. A mindennapokban, hosszasan akarnak egy kapcsolatot vagy pedig fellángolást keresnek az emberek, és ez azért általában életkor függő. 



Tehát mondjuk a húszas években még az almutenek vagy egzaltációs urak sokkal nagyobb szerepet játszanak, ezek a jó nagy szerelmek, ugye akkor kell átélni jó esetben.
Na most azért a harmincas években, főleg nőknél inkább a jegyurakat érdemes keresgélni, mert ott azért már családot akar valaki általában, tehát tartós kapcsolatot, stb. 
És ugye negyvenes évek felett pedig megint előtérbe kerülhetnek az almutenek és egzaltációs urak, mert azért ha már volt ugye kapcsolata főleg, tehát azért mondom, hogy itt nagyon kell tudni a háttereket. 
Hát ha még mindig csak az igazit keresi, hát akkor ugye egy jegyurat próbálunk neki összehozni. Ha viszont már volt vagy van családja, vagy elvált, akkor ott megint bejönnek ezek a nagy fellángolások és akkor ugye ez az éljünk át még egy-két jó kis szerelmet című dolog. 

Miben különbözik a 7-es meg az 5-ös ház:
 A 7-es ház az mindenképpen a kapcsolat, tehát bármeddig tartó kapcsolatnak a jelölője, míg az 5-ös ház az általában az egyéjszakás kaland. 





Bezárt jegyek
Tehát lehetnek olyanok az 1-es, 7-es házban visszatérve, hogy bezárt jegyek is ugye. Ilyenkor ez mit jelent? Általában azt szokta jelenteni, hogy valamiből több van, vagy van valami plusz dolog benne, vagy egy extrább kivitel. Na most ez ilyen párkapcsolatoknál inkább azt jelenti, hogy van egy rejtett énje az illetőnek ugye, tehát akkor mind a kettejüknek, ha 1-es, 7-es ház szemben áll. Tehát ezt egy olyan rejtettként kell elképzelni, egy ilyen másodlagos viselkedési formát ilyenkor, ami általában nem nyilvánvaló a mindennapokban, illetve az is lehet, hogy csak az adott kapcsolatokban jön elő. Tehát ugye van ilyen, hogy egy adott ember valamit kihoz a másikból és senki más nem tudja kihozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése