Kérdezd a csillagokat! - 6.h. a kérdőasztrológiában 5.rész

És akkor jön ugye a terápia, tízes ház. 

Na, most két dolgot csinálhat a terápia, amikor keressük a megfelelőt. Terápiának hívunk minden ilyet, mondjuk ez egy régies elnevezés, mondjuk gyógymód vagy kezelés. Két dolgot csinálhat: vagy az aszcendens urát erősíti, tehát ugye akkor azt jelenti, hogy recepcióban van vele, segíti az aszcendens urát, tehát erősíti a betegséget, vagy a hatos ház urát exilbe vagy fallba teszi, vagy legalább uralja a hatos ház urát, ami mit jelent ugye, hogy gyógyítja a betegséget, vagy legalábbis kordában tartja.





Eléggé analóg módon szemléli a világot, ugye egy autó betegségét ugyanúgy keresed, mint egy emberét, vagy egy állatét, vagy egy számítógépét, teljesen mindegy. Sőt be is helyettesítjük, csak ugye erre nincsen kőbevésett szabály, úgyhogy ez csak ilyen próbálkozás, hogy mi lehet például egy autóban a Nap, ugye a kerék, vagy mit tudom én mi lehet a Mars, vagy mit lehet a Szaturnusz, vagy egy autóban a Merkúr az a csövek lesznek, tehát konkrétan a kábelek, mint egy emberben ugye a belek. De ez teljesen analóg egymással.


Na, most a tízes háznál visszatérve, tehát a terápiára az a jó, a legjobb, ha jótevő, javul és világos házban áll. Ez nem mindig megvalósítható, de erre törekszünk. Tehát ha bármiféle gyógyszerkészítményt kell kiválasztani, vagy gyógymódot, vagy kezelési módot, akkor eszerint érdemes. Vagy ha csak kettő közül kell választani, azért mondom, hogy inkább jótevő legyen, javuljon, világos házban álljon, stb, mint a kártevő, de elsősorban azért az a fontos, hogy használ-e a betegnek, vagy legyőzi-e a betegséget. 




Csak sokszor olyan van, lásd például a rákbetegeknél, hogy legyőzi a betegséget, de sajnos ezzel legyőzi a beteget is. Vagy tudod, "sikerült a műtét, csak a beteg meghalt". Tehát sokszor látunk ilyet is, és hát akkor szintén nagyon súlyozni kell, hogy mit ajánlhat az ember, melyik gyógymódot. Na, most több gyógymód is lehet persze ugyanúgy, mint más ilyen témáknál is. Tehát lehet tízes, tizenegyes, tizenkettes, tehát ha több mindenre akarunk rákérdezni. A lényeg, hogy exilbe vagy fallba tegye a betegséget, vagy uralja a betegséget, vagy erősítse az aszcendens urát.


folyt.köv.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése