BLOGMAS - Hogy élem túl a karácsonyi bevásárlást




Hogy élem túl a karácsonyi bevásárlást?


A magam részéről úgy élem túl, hogy szinte mindent neten rendelek (a fa kivételével). 



Meglepik, apróságok
KönyvekMég könyvek
Ruhák, kiegészítők
Home dekor
Kütyük
Bevásárlás
Még nagyobb bevásárlás



De nézzük, hogy viselkednek az egyes jegyek képviselői asztrológiailag:

KOS : céltudatosan berohan a kinézett üzletbe, megverekszik a többi vásárlóval, majd diadalmasan hazaviszi a zsákmányt...akarom mondani az ajándékot!


BIKA: mint én :) ha van elég számítógépes ismerete, akkor neten rendel mindent kényelmes házhozszállítással. Ha nincs ilyen képessége, akkor kinéz egy-egy üzletet, kényelmesen válogat, de közbe is be-beiktat egy kis kávé- vagy sütiszünetet a közeli hangulatos kávézóban

IKREK: ki-be rohangál, a pláza összes üzletébe, élvezi a nyüzsgést, az embereket, mindenkivel megbeszéli, kinek mit vegyen, vásárlás közben is lóg fülén a mobiltelefon. Egyszerre válogat az üzletben, és várja otthon a postást a csomagokkal... már egész jól érzi magát, amikor arra  napra "csak" három üzlet bejárása és egy ajándék beszerzése vár rá.


RÁK: kedélyes családi programot szervez a bevásárlásból, közben meg is ebédelnek a plázában ill. a gyerekek elmennek a  parkolóban felépitett jégpályára. Aztán annak a távoli nagynéninek is vesznek ajándékot, akinek senki sem tudja a nevét sem.





OROSZLÁn: mindenkinek kiadja a feladatot, hova , miért menjen, ő közben kényelmesen megvárja őket egy étteremben vagy otthon.


SZŰZ: ilyenkor van elemében, listát ír a listákról is, és nagy örömmel pipálgatja a beszerzett dolgokat,


MÉRLEG: nagyon szeret vásárolni, ill. shoppingolni, mikor is inkább csak nézeget. Egy üzletház minden egyes üzletét bejárja, lehetőleg barátokkal, családtagokkal, a szerelmével együtt, mindent megtapogat, felpróbál - aztán valószínüleg semmit sem vesz, hiszen akkor mi maradna másnapra?





SKORPIÓ: miután utálja a tömeget, a legszokatlanabb időpontokban próbál bevásárolni: hajnalban vagy éjfélkor. Ha ez nem megy, alagutat fúr az adott üzlethez , hogy kikerülje a tömeget.


NYILAS: valószínüleg elfelejti az egész karácsonyi bevásárlást, és vagy az utolsó napon akar mindent egyszerre beszerezni vagy legyint azzal a felkiáltással, hogy jövőre is lesz még karácsony!


BAK: ha van titkárnője, kiadja neki feladatként, hogy bevásároljon, miközben ő fontosabb dolgokkal foglalkozhat. Ha nincs, maga indul el, szigorú beosztás szerint és roppant céltudatosan.





VÍZÖNTŐ: ha rábízzák vagy már márciusban beszerezte a karácsonyi ajándékokat... vagy csak jövő februárban fogja. 


HALAK: álmodozva sétálgat a karácsonyi fények áradatában, utazik a feldíszitett villamosokkal, és annyira belefeledkezik a hangulatba, hogy a végén lehet, hogy semmit sem vesz. De a hangulat legalább garantálva van!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése