Kérdezd a csillagokat - 5.h.a kérdőasztrológiában 6.rész

Most például volt a Holdnak legutóbb a Nappal egy kvadrátja. Ez most akkor mit jelent?  Vajon mi történhetett? Hát ugye ilyenkor mit nézünk, ez egy kvadrát, tehát valami nehézség volt. Mi az első, amit megnézünk? Van-e recepció, recepciós kvadrát, vagy nem recepciós kvadrát volt? Nincs recepció.
Nehézség, akadály, feszültség, konfliktus, akármi. Ugye most a Napot gondolom azért mondtad, mert az az 5-ös háznak az almutenje. Mit tippelnél, mi történhetett?

Nem tudom, volt egy rosszul sikerült szórakozása.
Így van, tehát valószínűleg volt egy bepróbálkozás ez ügyben, szex ügyben magyarán, de az végül is nem jött össze ugye, mert nincs elég recepció abban a kvadrátban. Tehát valószínűleg elment randizni, vagy megismerkedett valakivel, de hát az valószínűleg addig tartott, aztán mondták, hogy na jó, mégse, inkább hagyjuk. Mindkét részről, mert ugye egyik részről sincsen ilyenkor recepció, tehát nem arról van szó, hogy mondjuk a csaj akarta és a partner nem akarta, az aktuális partner, sem arról, hogy fordítva, hanem... ilyenkor érdemes visszakérdezni, hogy volt mostanában egy ilyen próbálkozás, mit tudom én udvarolt neked valaki csak esetleg nem jutottatok el az ágyig, vagy csak mit tudom én randiztál valakivel, mert az lehet.

Tehát nyugodtan, ezekre érdemes is rákérdezni, mert saját magadnak is egy megerősítés, hogy igen akkor jól tudom értelmezni a jeleket, meg ő is el fog tőled csodálkozni, hogy hű tényleg, te ilyeneket meglátsz hú, miközben te tudod, hogy ez nem akkora dolog, csak alapvetően leellenőrzöd, hogy mi történt. Tehát igen, ebben teljesen igazad van, hogy visszafelé is mutatja az eseményeket, azaz itt már lehetett egy próbálkozás mondjuk így a hölgy részéről, hogy hátha összejön valami kis randi. Hát nem úgy néz ki, valószínűleg még a randi sem jött össze ugye ezzel a kvadráttal.




. Ezek nem egymást kizáró szerepei a Holdnak, hanem egymás melletti. Tehát a Hold egyszerre eseményjelölő, egyszerre társjelölője a kérdezőnek, egyszerre az adott háznak a jelölője, egyszerre a nem tudom mi, vagy 4-5 szerepben szokott általában tündökölni egy képletben. De ezek így egymás mellett és nem azt mondom, hogy egyszerre nézzük, hanem mindig az adott szerepbe nézzük. Tehát ugye gondolj bele egy kérdő képlet és ugye, mint bármilyen más asztrológiai képlet 12 ház, 12 jegy, 10 bolygónk van, de ebből csak 7-et használunk. Tehát ez azt jelenti, hogy egy bolygónak, egy elemnek a képletben nagyon sok szerepet kell betöltenie. És ettől nem kell megijedni, nyugodtan lehet az egyik pillanatban így elemezni, a másikban meg úgy. Tehát a Holdat lehet egyik aspektusból, mondjam így ezek nem összezavarják egymást, egyik aspektusban úgy elemzed, mint esemény jelölő, tehát azért nézed meg, hogy na hogy mennek ezek az események, tehát ezek az események egész jól mennek, nincs itt nagyobb probléma. Másik pillanatban meg úgy elemzed: és akkor egyébként hogy van a kérdezőnek a lelke? Hát nem a mélyponton, de azért nincs is olyan nagyon jól. Tehát ugyanazok a jellemzők okésak rá, de más-más aspektusból elemzed. De akár kielemezheted a Hold a 9-es házzal való kapcsolatát is, mert az is a Hold.
Ezt tényleg bonyolultnak hangzik így elsőre, aztán majd ez így beleivódik az emberbe és utána abszolút nem tűnik ez olyan furcsának és utána sokkal kezelhetőbb lesz a dolog, mert mindig van mihez nyúlni. Csak ezt kell megszokni és ezt láttam egyébként más kezdőknél is, hogy nehezen szokják meg, hogy egy bolygó sok mindent jelenthet. Ezt kell megszokni, hogy nyugodtan, párhuzamosan sok mindent jelenthet. Tehát például itt is a Szaturnusz jelenti a hölgynek a testvérét is jelentheti ugye, a 3-as ház, a szomszédját, a környezetét, de jelentheti az exét is. Teljesen attól függ, hogy éppen mit akarunk megnézni. Tehát a lényeg az, hogy attól függ, hogy mit akarsz éppen iolvasni a képletből. Tehát ahhoz fogod igazítani, hogy éppen melyik kijelentését nézed a bolygónak.
Na és ugye itt most ott tartunk, hogy 4,5 időegység múlva valakivel szexelni fog, na de ki lesz az a valaki? 

Na tehát kb. így kell ezeket elemezni. Itt az lesz a lényeg, de ezt majd még a 7-es háznál erősítjük, vagy gyakoroljuk, hogy nagyon kell vigyázni, hogy a kérdéseknél az 5-ös ház az 5-ös ház. Tehát itt nem olyan- azt már mondtam-, mint a radixban, hogy rövidtávú viszonyok, vagy csak szerelem, vagy ilyesmi, hanem csak és kizárólag egyéjszakás kaland maximum. De az is lehet, hogy csak flörtölés, vagy randizás, mert ugye az is benne van az 5-ös házban, a randizás is odatartozik. Tehát hogy ha azt kérdezed, hogy milyen lesz a randim, azt is az 5-ös házból fogod megnézni ugyanúgy, mint a koncertet tudod, tehát azok a szempontok alapján, csak ott mondjuk még beleveszed azt is, hogy mennyire szimpatikusak egymásnak. Tehát ennél többet nem szabad várni az 5-ös háztól, ez a fontos, tehát minden, ami ennél komolyabb, az már 7-es házas a kérdőasztrológiában.

A radixban más, ott más szempontok érvényesülnek. 




Tehát erre kell figyelmeztetni az illetőt, főleg ha azt látod, hogy ő egy 7-es házas kapcsolatot akar- ez majd a 7-es háznál fog inkább előjönni -, és te azt látod, hogy csak az 5-ös házzal lehet összejönnie, akkor nagyon figyelmeztetni kell, mert lehet, hogy beleugrik, mert ő ugye azt hiszi, hogy ebből több lesz, de ebből nem lesz több. Tehát akkor úgy menjen bele, hogy tudjon róla, hogy akkor ez ennyi lesz. Csak azért mondom, mert itt szoktak összefolyni a kedves kérdezők fejében a dolgok, mert persze, tudod milyen az ember, ezt is szeretné, azt is szeretné. Azt hiszi el, amit szeretne és jó, most persze a gyakorlásra kiválogattam én is olyan kérdéseket, ami konkrétan 5-ös házas, de hidd el, ritkán kérdeznek azért ennyire tisztán 5-ös házra.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése