Kérdezd a csillagokat - 5.h.a kérdőasztrológiában 3.rész



Na és akkor „lesz-e vér szerinti gyerekem?”, ez a következő. Hát akkor nézzük meg ezt, ez már egy kicsit ilyen általánosabb kérdés, nem ez a durr bele „terhes vagyok-e?” hűha, hanem ez amiket jobban tudunk elemezni. Tehát jobban tudjuk elemezni, magyarán ezt szeretném is mondani, hogy mint kérdés típust is jobban tudjuk elemezni, hogy lehet-e gyerekem, bizonyos időn belül lehet-e gyerekem, XY-tól lehet-e gyerekem. 


Majd veszünk egy olyat, volt egy egyéjszakás kaland, ez „hancúrból lesz-e baba?” című kérdés, tehát ilyeneket inkább tudunk elemezni, mint azt, hogy most éppen terhes vagyok-e. Tehát erre mondtam, hogy az nem olyan nagy találati arányú, tehát erre nyugodtan lehet mondani, hogy hát 70 % aztán, ha biztosat akarsz tudni, akkor menj le a patikába.


Akkor nézzük ezt a „lesz-e vérszerinti gyerekem?” kérdést, ennek mi a háttere? Az, hogy a hölgynek jelenleg éppen nem volt partnerkapcsolata, de volt már olyan pasija, aki szeretett volna tőle gyereket, de a hölgynek méh problémái vannak, tehát egészségügyi problémái. Na most nézzük a képletet és akkor majd meglátjuk itt a finomságokat. % aztán, ha biztosat akarsz tudni, akkor menj le a patikába.

Tehát hogy azért már látjuk, hogy valamit nem tudunk. Mit nem tudunk? Azt nem tudjuk, hogy ugye a kérdés az az volt, hogy „lesz-e vérszerinti gyerekem?”. És csak miután kiderült, hogy Hold-Merkúr oppozíciós akkor árulta el ez a hölgy, hogy ez a pasi, aki szeretett volna tőle gyereket, azzal nem maradt meg a kapcsolat. Tehát tulajdonképpen, amikor ő ezt megkérdezte, akkor nem volt kitől gyereket várnia. Tehát ez a Hold-Merkúr itt ez ilyen kicsit levegőbe röptetett kérdés, mert éppen nincs aktualitása. Tehát ettől volt „hold-merkúros” csak tudni kell, ez az amikor kérdeznek, amiről az előbb is beszéltünk, hogy úgy tette fel ő is a kérdést, mintha lenne kapcsolata és hát akkor na, mikor lesz már gyerek. kb. ez volt a kérdésben. Miközben kiderült, hogy kapcsolat nincs is. Volt, de már nem. Tehát most akkor kitől lesz? A Szent Lélek nem fogja megszállni.

Na mindegy, kiderítettük, hogy ettől Hold-Merkúros és ilyenkor vissza lehet kérdezni, hogy van-e valami információhiány, stb. Ha kiderül, akkor esetleg lehet elemezni. Nézzük meg, hogy hogy áll a kérdező ugye a témához, vagy egyáltalán milyen állapotban van!?


Tehát amit szeretne az eszével, azt nem szeretné a szívével. Az már gáz, nem? Főleg egy ilyen kérdésben.Tehát megállapíthatjuk ilyenkor, hogy ellentmondás van benne. Ez bármilyen témára igaz. tehát ha az egyik jelölőjével akarja, a másikkal meg nem, akkor fel kell rá hívni a figyelmet, hogy hát először talán saját magaddal kellene egyezségre jutni, mert addig általában a dolgok nem szoktak beválni, mert lehet, hogy megkapja, de akkor a másik részének nem tetszik, vagy nem kapja meg, de akkor meg az egyik részének nem tetszik. Szóval itt már azért ez jelent konfliktust, legalábbis egy belső konfliktust.
Hogy áll a „gyerek” ehhez a témához, tehát a leendő gyerek az mennyire szeretné anyukát?

or-bidi;mso-ansi-language:HU;mso-fareast-language:EN-US; mso-bidi-language:AR-SA'>Na mindegy, kiderítettük, hogy ettől Hold-Merkúros és ilyenkor vissza lehet kérdezni, hogy van-e valami információhiány, stb. Ha kiderül, akkor esetleg lehet elemezni. Nézzük meg, hogy hogy áll a kérdező ugye a témához, vagy egyáltalán milyen állapotban van!?






A leendő gyerek, hát van neki egy kis terminusa, viszont ő meg nem akarja a fogantatást. tehát a Napot fallba teszi.  Tehát ez most egy kicsit misztikusan hangzik, de nincs olyan gyerek, aki most szívesen leszületne hozzá. De ugye mondtuk,  hogy van egy fényszög a Nap-Jupiter között, ugye szextil. Az adhatna teljesülést elvileg, legalábbis majd később. Ugye a Nap az szeretné azt a Jupitert, de itt van az, amit én mondtam neked. Egyrészt hát több dolog is van ezt majd mindjárt megnézzük. Mi az, ami feltűnne a szextilnél, tehát a recepciókat nézd, hogy az egyik fél … hát hogy a Nap nagyon akarná ezt a Jupitert, a Jupiter pedig fall-ba teszi a Napot. Tehát az nem akarja, na ezt mondom, hogy ilyenkor azért el kell kezdeni gyanakodni, hogy könnyű fényszög, könnyű fényszög, egyik is akarja, de ha… tehát könnyen összejöhetne, de ha az egyik fél  nagyon nem akarja- márpedig egy exil-fall-al nagyon nem akarja-, akkor azért az necces, az nem biztos, hogy összejön. Tehát legalább ennyit lehetne mondani, hogy nem biztos, hogy összejön annak ellenére, hogy szextil, annak ellenére, hogy könnyen jöhetne.

Tehát nézzük meg ezt a hölgyet, nézzük meg mennyire lehetne könnyen saját gyereke. Tehát nézzük meg a kondícióit, mennyire termékeny. Az Oroszlánnal ugye terméketlen, az Oroszlán maga a Nyilasban az egy ilyen közepes, a Holdja terméketlen jegyben, az 5-ös háza ugye ott van a Nyilasban, ez közepes termékenység, a Jupiter a Mérlegben ez is. Ja és a Jupiter az Jupiter. 

Hát ez ilyen 50 %.Tehát ez a lehetne is meg nem is. Mondhatjuk azt, hogy elméletben lehetne gyereke, de végül is nem lett egyébként.

Na most ugye ez az elutasítás- látjuk, hogy ez játszik benne-, és ugye itt van ez a Hold- Merkúr oppozíció. Ugye az oppozíció ez elvileg recepciós oppozíció lenne, mert a Hold az szeretné nagyon a Merkúrt, de ugye itt a Merkúr lenne a 11-es ház, tehát a közvetítők. A Hold meg, mint esemény jelölő lehet ez a közvetítők általi örökbefogadás. Itt tulajdonképpen összejöhetett volna szintén, de mégsem jött össze, tehát ennyit lehet tudni a történetről.




Mondjuk az sem lett volna jó, ha összejött volna, tehát valószínűleg azért jobb lett neki, hogy nem. De ugye itt azért nem tudunk többet a dologról, mert azért a Hold-Merkúr kvadrát, még ha tudjuk is hogy mi van mögötte mindenképpen azt jelenti, hogy nem lehet igazán megjósolni, hogy mi lesz belőle. Pont az információhiány, vagy a tév információk miatt.

Tehát igazából azt lehet látni ebből a képletből, hogy hát lehetett volna gyereke, meg akár örökbe is fogadhatott volna, de valamiért egyik sem jött össze. Tehát itt egy kicsit ilyen sorsszerű vagy nem tudom a dolog valószínűleg. Lehetséges, hogy már mondjam azt, hogy ez ilyen karmai, karmás dolog, hogy nem igazán volt neki ez előírva erre az életre mondjuk.

Végül is, ha viszont azt nézzük, hogy ez mennyire múlt a sorson, meg a szabad akaraton, akkor ugye azért az aszcendens, az aszcendens ura, a Hold, sőt még a gyerek jelölője is szabad akaratos jegyben van. Hát az is lehet, hogy nem járt eléggé utána. Tehát ilyenkor nem biztos aztán, hogy a sors szól bele, lehet, hogy tudod, ez egy ilyen hát jó lenne, aztán olyan nagyon meg nem tudom. Vagy nem jön össze elsőre, másodikra feladja, fene tudja. Szóval itt a Hold-Merkúr miatt nem tudjuk, tehát itt nem csak a jó jelentheti a háttérben azt az információt, amit mondtam, de a kimenetelnél is az a baj a Hold-Merkúros képletekkel, hogy a kimenetelt nem tudod 100 %-ig megjósolni, mert bejöhet olyan információ, ami keresztülvágja ezt az értelmezést. Tehát azért mondom itt többet erről nem tudunk mi mondani. 

2 megjegyzés:

  1. Kedves Eszter !
    A gyermek jelölő az 5.ház Ura?

    VálaszTörlés
  2. Igen, alapvetően az 5.ház ura. Bár a hagyományban a Jupiter is gyerekjelölőként szerepel.

    VálaszTörlés