Kérdezd a csillagokat! - 5.h.

Most a gyerekkérdést fogjuk megnézni:

Ugye régen akkor fordultak ilyen kérdéssel, tehát ez a „várható-e a gyerek” kérdéssel az asztrológushoz, amikor hát már egy ideje nem jött a gyermekáldás egy párnál. Most ez egy példaképlet lesz, majd utána kielemezzük rendesen is ezt a kérdést, de ugye mit nézünk ilyenkor, mik a vizsgálandó jegyek? Egyrészt ugye menjünk vissza egy kicsit az elejére gondolatban.





Ugye vettük, hogy mik a termékeny jegyek, a nagyon termékeny jegyek. A vizes jegyek, egyszerű megjegyezni: Rák, Skorpió, Halak. Mik a teljesen terméketlen jegyek? Az Ikrek, Oroszlán, Szűz. És az összes többi az közepesen termékeny. Ez azért lesz fontos, mert ezt összesíteni kell. Megnézzük, hogy termékeny-e a pár, ugye ott kezdjük a dolgot, mennyire termékenyek. Ugye akkor először megnézzük az aszcendens jegyét, tehát itt most itt nézegetjük ezeket.




Na tehát ugye összegezve mikor vannak kedvező jelek a termékenységre? Tehát arra, hogy lesz-e gyerek úgymond. Tehát nem az, amikor már a „terhes vagyok-e” az egy más kérdés, ami itt konkrétan fel van téve, hanem ez a várható-e a gyerek, vagy lesz-e gyerekünk bizonyos időn belül. Tehát akkor kell ezeket megnézni, hogy mennyire van rá indíttatásuk fizikailag, hogy lehessen gyerekük. Az olyankor lehet, hogyha a termékeny jegyek vannak túlsúlyban. Hát mondjuk itt ugye nem azt láttuk.

Ha az 5-ös ház ura magas méltóságban áll, itt vajon áll? Igen, uralmi helyzetben, tehát azért mondtam, hogy nem teljesen reménytelen ez a képlet, itt azért lehet hatni rá valószínűleg, a termékenységre. Lehet akkor, ha az 5-ös ház ura sarokházas, főleg az első házban áll mondjuk. Tehát az is egy jel a termékenységre. Ha a kérdező közeledő, lehetőleg recepciós aspektusban van az 5-ös ház urával, tehát ilyen jól megtámogatott fényszöggel magyarán. Tehát hogyha a Vénusz tudna közeledni a Naphoz. Akkor is jelezhet termékenységet- tehát jó jel a termékenységre fogalmazzunk így, vagy a gyerekáldásra inkább, mert itt most az a kérdés, nem csak az, hogy termékeny, hanem hogy lesz-e gyerek-, arra jó jel az is, ha például a Jupiter jól áll. Hát itt momentán pont nem jól áll az Ikrekben, de mondjuk egy Nyilasban állna, vagy egy Rákban az egy jó jel arra, hogy bizony azért várható majd a gyerek.

A kérdezőnek ugye ne legyen köze a 6-os házhoz, tehát ez amit néztünk, hogy itt sajnos van az egyiknek hajlam révén, a másiknak fényszög révén, tehát a partnernek. És az 5-ös ház urának se legyen köze a 6-os házhoz. Tehát, mondjuk ne álljon benne, vagy ne kapcsolódjanak össze valamilyen fényszöggel, vagy egy recepcióval, stb., mert akkor ilyenkor azt jelenti, hogy tényleg termékeny az illető, könnyen megfogan, nincsen betegsége.




Mikor vannak ugye nem jó jelek a termékenységre? Ha a terméketlen jelek vannak túlsúlyban. Ha az ötödik ház ura romlik, vagy gyengül, vagy sújtott bármiféleképpen, ha nincsen recepciós fényszög az 5-ös ház urával, rosszul áll a gyerekek szignifikátora is. Tehát végül is ugyanennek a fordítottja, ha a kérdezőnek köze van a 6-os házhoz, tehát valamilyen betegsége van mondjuk, vagy az 5-ös ház urának van köze a 6-os házhoz. Ez általában azt jelenti, ezt majd a betegségeknél tanuljuk- például ez akkor is fennállhat, ha az 5-ös és a 6-os ház ugyanabban a jegyben kezdődik. Az konkrétan például kifejezetten nőgyógyászati problémákat szokott jelölni. Ugye, mert az 5-ös ház a szex és gyerekszüléssel kapcsolatos ház, a 6-os ház a betegség ház, tehát az ezekkel a szervekkel kapcsolatos betegség az bizony ilyenkor felmerülhet, mondjuk nem ennél a képletnél. Tehát ennyi az egész egyébként 5-ös házas gyerek témában. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése