A NŐK A VÉNUSZRÓL JÖTTEK, A FÉRFIAK A MARSRÓL....5.

Girlmore Girls

Rák Vénusz


A Rákban levő Vénusz természeténél fogva nagyon érzékeny. Sokkal háziasabb. Nagyon gondoskodó mindenkivel, akihez kötődik, akár a gyermekei azok, akik mások, akiket szeret. Nagyon régimódi a szerelemben. A szerelemről és házasságról alkotott képe egészen hagyományos és összetartó. Inkább együttérző mint szenvedélyes. A szerelme afféle anyáskodás. Gondját viseli a szeretteiknek, igyekszik neki örömet szerezni, kedveskedik, de nem valami szenvedélyes. Ugyanakkor nagyon érzékeny az atmoszférára és más emberek hangulatára.



Nőként: süt-főz, családot alapít, gyerket nevel, tyúkanyó típus. Az ilyen nő nemcsak a gyermekeivel anyáskodik, hanem a férjével is. Ő választja ki, h. mibe öltözzön, elutazáskor ő pakolja be a táskáját stb.

Férfiként: szereti a házias, odabújós, meleg otthont teremtő nőket, legyen foghatós. Olyan nőt akar, aki jól főz, otthonosságot teremt, anyai típus és aki a gondját viseli. 

Ha Rák Vénuszú ember szeretnénk behálózni, legyünk háziasak, főzzünk rá, mossunk rá, gondoskodjunk róla, kicsit anyáskodhatunk is vele.





Oroszlán Vénusz


Olyan, aki a közeli kapcsolataiban mindig büszkén viselkedik és ha elutasításban részesül, ez a büszkesége könnyen megsérül. Azt kell éreznie, hogy tisztelik. Kapcsolataiban hajlamos a nyíltszívűségre és a nagyvonalúságra. És a hűségre is. Az Oroszlán olyan, hogy ha annyira megbántottuk, hogy hogy már nem tud tisztelni bennünket, akkor többé már szeretni sem tud. Az Oroszlánban levő Vénusz nagyon igényli a csodálatot. Elismerést akar, ő akar lenni a legszebb és legnagyobb.

Nőként: mutatós akar lenni, szereti a márkás cuccokat magán, és azt szeretné, ha fölnéznének rá, mint királynőre.

Férfiként: kedveli az esztétikus hölgyeket, akivel meg lehet jelenni társaságban, akivel villogni lehet. Az Oroszlánban levő Vénusszal bizonyos önzőség jár együtt, amin keresztül megítéli a nőket. Királynőt akar, nem holmi cselédet. Olyan valakit akar, akivel hencegi lehet. Gyakran vonzódik színésznőkhöz, táncosnőkhöz vagy olyanhoz aki közönség előtt szerepel vagy nagyon látványosan viselkedik. Hiszen hatalmas vágy van benne arra hogy csodálják őt.

Tehát ha Oroszlán Vénuszú férfit vagy nőt szeretnénk meghódítani, akkor legyünk mindig mutatósak, jól öltözöttek, trendik, márkás ruhákban, kiegészítőkkel, és jó ha van mit felmutatnunk teljesítményben. És vigyük olyan helyekre, amikről álmodni sem merne: méregdrága éttermek, bálok, társasági események, divatbemutatók, celeb partik stb. Ezenkívül csodáljuk és hízelegjünk neki (főleg a megjelenését, külsejét méltassuk), ne tévesszen meg minket, ha (ál)szerényen visszautasítja a bókokat.



Szűz Vénusz


Akinek Vénusza a Szűzben van, az meglehetősen fegyelmezett, hűséges személyiség, azonkívül egy kicsit puritán, aggályoskodó és kritikai hajlamú. Sőt nagyon kritikus tud lenni. Ezenkívül nagyon igényes a tisztaságra. De hűséges a szerelemben, jó szerető, becsületes és módszeres. Nagyszerű szerető, ha kedveljük azt hogy valaki gyakorlatias és megbízható - és tiszta. Különösen válogatós a kapcsolatokban, majdhogynem túlzottan is kritikus szellemű.

Nőként: prűd, visszafogott, nem biztos, hogy élvezi a szexet, mert az piszkos dolog, nem szenvedélyes alkat. Elemezgeti, osztályozza a férfiakat (pl. egyik barátnőm 1-100-ig osztályozza a pasikat az utcán is, állandóan és kényszeresen). Ha viszont egy ilyen nő szeret egy férfit, folyton körülötte tesz-vesz, szereti kiszolgálni az illetőt. A magánéletben sokkal érzékenyebb mint nyilvánosan. Gyakran tűnik hidegnek, fegyelmezettnek. 

Férfiként: a tiszta, pedáns,hűvös, visszafogott nőket kedveli, legyen gyakorlatias a hölgyemény, bejön neki a "szexi könyvtáros" típus. Olyan nőt keres aki hasznos tud lenni számára. Legyen intelligens, takaros, tiszta, fegyelmezett, megfelelő és praktikus.

Ha Szűz Vénuszú emberre vágyunk, akkor legyünk nagyon gyakorlatiasak, gondoskodjunk róla: főzzünk neki gyógyteát, masszirozzuk meg ha fáradt, szolgáljuk ki és ugráljuk körül. Ne rohanjuk le nyers szexualitással, csak finoman, abban a tempóban haladjunk, ahogy ő megengedi.


Mérleg Vénusz


Akinek a Vénusza a Mérlegben van, azok a levegő jegyekhez hasonlóan kissé hűvös lehet, nem igazán a szenvedély hajtja, inkább a romantika iránti igénye. Bár nagyon nyitott a többi ember felé. Képes minden emberrel a saját szintjén kapcsolatot tartani, alkalmazkodó. Bár nagy benne az igazságosság és korrektség igénye. Amit igazán szeret a kapcsolatokban, az a harmónia és a béke. Egyáltalán nem szereti a túl nagy érzelmeket, az érzelmi kirohanásokat. A szenvedélyt, az érzelmeket csak addig fogadja el amig azok békések és kedvesek.

A Mérlegekben vagy egyfajta mókás ellentmondás: mert vágynak az őszinteségre és utálják a hamisságot más emberekben, mégis gyakran éri őket az a vád, hogy ők a hamisak, mert erőnek erejével kedvesek akarnak lenni és ezt azért erőltetik, hogy a dolgok simán menjenek.

Nőként állandóan cicomázza magát (pl. naponta hajat mos), órákat készülődik reggelente, cizellált, romantikus a végletekig, inkább az udvarlás folyamatát szereti, mint magát a testiséget. Megjelenésében nőies, mégis meglepően hideg, zárkózott, intelligens de távolságtartó. A szerelem és szex iránti hozzáállása konvencionális. Nem nagyon érzelmes, de hajlamos a szentimentalizmusra. Ha megfeledkezünk a szülinapjáról, még sírva is fakad. Nagyon ad a formalitásokra, az illemszabályokra - ha el akarjuk üldözni, csak kezdjünk el nem köszönni neki!

Férfiként: szereti a mutatós divatbabákat, fő a szépség, a többi nem lényeges. A kapcsolataiban ragaszkodik a harmóniához. A szerelemben nagyon idealista, csakúgy mint a nők (pl. volt egy ismerősöm, aki szívecskét karcolt korcsolyájával a jégbe szíve hölgyének, korizás közben). Olyan jellegű nőkhöz vonzódik, akik olyan "lady-szerű", nemcsak egy csaj a szomszédból. Legyen a nő kifinomult, de realista és őszinte aki nem könnyen lágyul el. 

Ha meg akarjuk hódítani: legyünk vele nagyon kedvesek. Ez jelentheti azt hogy ne sértődjünk meg rá, azt is, hogy legyünk vele kissé felületesek, legyünk kedvesek vele. Bármi jó neki ami kellemes, harmonikus, pihentető.
Legyünk vele nagyon udvariasak, köszönjünk, nyissuk ki az ajtót előtte- ha nő. Egyetlen születés- vagy névnapot se felejtsünk el, pláne nem a nagy ünnepeket, vegyünk neki finom csecsebecséket, vigyük el színházba, étterembe, táncolni stb.


Skorpió Vénusz


Akinél a Vénusz a Skorpióban van, az meglehetősen érzelmes, szuperérzékeny és nagyon-nagyon heves. Minden érzelme nagy hevességgel tör elő. Robbanásig gyülemlik benne valamiféle szenvedély. Ha a szenvedély eltűnik az életéből, meghal. Szüksége van rá, h. szenvedélyt érezzen aziránt amit csinál vagy aziránt aki iránt érdeklődik.És a Vénusz a Skorpióval együtt nagyon szexorientált. De egyúttal nagyon titokzatoskodó és antiszociális is. Nem egykönnyen adja ki magát. Nagymértékben elutasítja a konvenciókat hagyományokat. A Skorpióban levő Vénusz nagyon féltékeny is lehet, nagyon birtokolni vágyó. És mert nagyon erős benne a biztonságra törekvés, a közeli kapcsolataiba kapaszkodik. De ő maga is nagyon hűséges ám ez inkább érzelmi hűség mintsem viselkedésbeli. Szóval lehet h. titokban odavan valakiért mégis vígan flörtöl mással - igaz az a másik meg sem érinti ézelmileg.


Nőként: titokzatos, mélyérzésű, zárkózott az érzelmei kifejezésében, de nagyon szenvedélyes, szélsőséges alkat és roppant féltékeny típus. Van benne egy jó adag szexuális büszkeség, büszke a szexuális kihívóságára vagy vonzerejére. A női egó nála kapcsolódik a szexualitáshoz.

Férfiként: szereti ugyanezeket a jellemvonásokat a nőben: legyen titokzatos, szenvedélyes, szexi vamp típus. Szereti a nagyon életerős nőket, a vagány nőket, akikben sok a spiritusz. A marsikus, kicsit férfias, mégis szexis, ízig-vérig izgató nőket. Nem szereti az olyanokat aki tesze-toszák, akik túl passzívak. Szereti a hevességet abban a nőben, aki iránt érdeklődik. 

Meghódítani sok szenvedéllyel lehet, izzó érzelmekkel, hogy mindent szenvedélyesen csinálunk, szexuális kihívósággal, heves jelenetekkel és féltékenységgel - ekkor érzi azt ugyanis, hogy igazán fontos a másiknak! Viszont soha ne legyünk kiismerhetők: legyünk egyszer forró jég, másszor hideg tűz - hisz a Skorpió imádja a szélsőségeket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése