A NŐK A VÉNUSZRÓL JÖTTEK, A FÉRFIAK A MARSRÓL....2.

Rák Mars 


A Mars a Rákban nagyon erős szexuális energiát, erős szexuális ösztönt jelent. Akiknél a Mars a Rákban van, arra vágynak, hogy mások akarják őket. Igazából azt szeretik, ha szükség van rájuk. Az ilyen személyre némiképp tudattalan abban, hogy mit is csinál, de főleg, hogy mit is akar. Bár sok esetben nagyon gyorsak a szexuális reakcióik és nagyon sok az archetipikusan nőies jelleg a kapcsolataikban (bármely nemről is van szó). 

Férfinél: nagyon hisztis, nőies, érzelmes, nem túl kitartó pasi. Ámbár az illető férfi gondoskodó és alapvetően jól megérti a nőket, igazán érzékeny. Nagyon megértő, finom az ágyban is. 



Nőnél: vágyik a gondoskodó, érzelmes, kedves, romantikus pasasokra az se baj, ha nem túl férfiasak. Azokhoz a pasikhoz vonzódnak, akik gondoskodnak róluk, biztonságra vágynak és kötődnek az otthonukhoz. Nagyon jól rá tudnak hangolódni a férfiakra érzelmileg és testileg egyaránt. Szeretnek minden szexuális dologban mély biztonságérzetet átélni, számukra ez nem játék, mindig kell valami érzelmi dolognak is lennie benne. 

Hódítási stílusuk: érzelmes, gondoskodó, de tulajdonképp arra várnak, hogy őket hódítsák meg. 


Oroszlán Mars 




Az Oroszlánban levő Mars meglehetősen erős, szilárd szexuális ösztönt jelent. 

Férfinél: "én vagyok a világ királya", vezető, szervező típus, hosszan és intenzíven szexel. Az illető férfi egyfajta nagyvonalúsággal vagy drámai érzékkel igyekszik hatni másokra, bár néha túlzásba viszi. Hajlamos a fényűzésre, szeret ékszereket és drága holmikat ajándékozni, attól függően mennyire akar valakit. Hajlamos az őszinteségre és legalább annyira forró természetű, mint a Kos. Amikor az Oroszlánban levő Mars robban, akkor az aztán dühkitörés a javából! 

Nőnél: vágyik az olyan pasira, akire felnézhet. Szeret egy férfi dicsfényében sütkérezni. Arra is büszke, hogy milyen férfival van együtt. Nagyon vonzódik ahhoz aki nyílt, meleg szívű és akitől távol áll a kicsinyesség. Az Oroszlán Mars nem bírja elviselni a megaláztatás semmilyen formáját sem. 

Hódítási stílusa a klasszikus udvarlás: drága éttermek, ékszerek, ajándékok, nagyvonalú gesztusok, feltűnő bókok. 




Szűz Mars 



Akinél a Mars a Szűzben van, az gyakran kivételes képességet árul el, ha a részletekről van szó, pl. olyan munkáról, ahol fontos az aprólékosság. Nagyon elemezgető és kritikus hajlamú jegy. Sok esetben kiértékelgeti a partner szexuális teljesítményét, és ezt néha közli is, elmondja hogy milyen volt, ez nem biztos hogy mindenkinek jól esik. Amúgy a Szűzben levő Mars nem valami erős szexuális ösztönt jelent. Nincs sok szexuális energiája, de ez nem rendellenesség, csak el kell fogadnia, hogy nála nem a mennyiség, hanem a minőség számít. 

Férfinél: a végletekig finnyás a szagokra, ételekre, tisztaságra, beszédtémákra, ezek mind elkedvetleníthetik szexuálisan is. 

Nőnél: ő is finnyás, főleg a szexben, szereti a pedáns, nett, naponta 3x zuhanyzó pasikat, lehetőleg élére vasalt nadrágban és öltönyben. Sokat elemezgeti a férfiakat vagy a szexet. 

Ha érdeklődik irántunk, elöször alaposan kiértékel és kielemez minket, ha ezt kiálltuk, akkor esetleg lehet szó többről is. 





Mérleg Mars 




A Mérlegben levő Mars sem különösebben szenvedélyes, inkább a kommunikáció, szóbeliség, kifinomult hozzáállás jellemző rá a szex szempontjából. Nem igazán szeret kísérletezni, szereti a megszokott poziciókat. A meghitt, romantikus, sőt egy kicsit formalitásokhoz kötődő és kifinomult szexet szereti. 

Férfinél: sármos, udvarlós, de inkább a romantikát kedveli, mint magát az aktust. A szexben nagyon egyenes, kifinomult és a hagyományos módokat kedveli. 

Nőnél: olyan pasira vágyik, aki mindig nőnek tekinti, a tenyerén hordozza, és nem felejti el a társadalmi formaságokat, illemszabályokat. 

Hódítási stílusa: kifinomult bókok, udvarias viselkedés, kedvesség, csevegés felsőfokon, de nagy testiséget, vagy testi közeledést ne várjunk tőle. 




Skorpió Mars 



A Skorpióban levő Mars erős szexuális késztetést jelent. Ez nála nemcsak testi, hanem érzelmi dolog is. A szexnél nála követelmény, hogy átélhesse a partnerével az érzelmek meghittségét és hevességét egyaránt. A szex csatornaként szolgál ehhez. 

Férfinél: nagyon marsikus, férfias, szexuális, Kicsit vad, néha ijesztő dühkitörésekkel. Ha frusztrációja van, azt maga ellen fordítja, önemésztő típus, fizikailag nagyon sok energiája van, érdemes lekötni. Harcias,szereti a szexuális játékokat. Szenvedélyes és szinte magnetikus. Van egyfajta karizmája. Különöen erős reakciókat vált ki más emberekből, mert olyan erős kisugárzása van. Azonnal vonzza vagy taszítja a többieket. A Skorpió Marsú férfiak a többieknél is kevésbé szeretik, ha meg akarják őket változtatni és végeredményben soha nem is tudja őket senki megváltoztatni. Előfordulhat, hogy maguktól lehiggadnak vagy változnak kicsit az idők folyamán, de azt nem engedik, hogy bárki is manipulálja őket. Emellett nagyon türelmetlenek és sokszor féltékenyek is. 

Nőnél: a titokzatos, elbűvölő, karizmatikus pasik vonzzák, a sötét lovagra vágyik, aki elkábítja és magáévá teszi. Olyan férfihoz vonzódik, aki meglehetősen heves természetű, sőt féltékeny típus, mert ez jelzi azt számára hogy a pasi valóban törődik vele. Nagyon hevesen élik át a szerelmet és nagyon érzékiek. Az akaraterő mindig kiütközik rajtuk. Viszont annyira nem szeretik a függetlenséget, az egyéb víz-jellegű emberekhez hasonlóan azt szeretik, ha szükség van rájuk. 

Hódítás közben annyira zárkózottak, hogy sokszor nem is látszik rajtuk, ha megkívánnak valakit. Viszont ha tényleg udvarolni akarnak, akkor szinte rászállnak az illetőre, követik mindenhova, szeretik kifürkészni a titkaikat. Néha nagyon szélsőségesek lehetnek, az egyik pillanatban még rá se néznek a másikra, a következőben meg már az ágyukba húzzák őket. Ha meg tényleg szerelmesek lesznek, akkor előjön a szélsőséges viselkedés, hevesek, féltékenyek, birtokolni vágyók és nagyon szexuálisak lesznek. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése