A 6. HÁZ ÉS A MINDENNAPI RUTIN

Csak annyit a munkakérdésekhez, hogy kezdtem megfigyelni, hogy mennyire fontos a 6. ház jegye a horoszkópban, ahova a házcsúcs esik! Mivel ez nemcsak a munkahely hanem a mindennapi rutin háza is, nagyon fontos információval szolgál pl. arról, hogy valaki mennyire bírja a monotóniát, vagy egyáltalán a 8-5-ig munkahelyeket, vagy jobb ha saját időbeosztású munkahely után néz - és ez független lehet a Napjegytől is.


Sőt azt is megfigyeltem, hogy a 6. ház jellege, még talán azt is elárulja, valaki meddig bir egy munkahelyen ücsörögni.



Akik tűrik a monotóniát, azok úgy tűnik, a föld-jegyűek (Bika, Szűz, Bak) - akik praktikus okokból maradnak egy munkahelyen, mondjuk közel van a lakáshoz, vagy jó a fizetés, Ezenkívül még a vizes-jegyűekre (Rák, Skorpió, Halak) igaz ez. Bár ez utóbbiak főleg érzelmi alapon ragaszkodnak a munkahelyükhöz - ha jól érzik magukat egy helyen, jók a munkatársak, megértő a környezet, akkor a rosszabb fizetési feltételek vagy egyebek ellenére is sokáig ott maradnak.

Esetleg még a szilárd jegyűekre igaz ez (Bika, Oroszlán, Skorpió, Vízöntő), mivel ők is szeretik a fix diolgokat, a status quo-t és nem szívesen változtatnak.
A levegős és tűz-jegyűek viszont nagyon nehezen tűrik az egyforma munkahelyet, a szabott időkereteket. Ők az önálló, változatos, mindig új feladatokat rejtő munkahelyeket, munkakörülményeket keresik és ott érzik jól magukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése