Kérdezd a csillagokat - 3.h. a kérdőasztrológiában 2.rész

Nézzünk egy olyat, hogy javíttatás, mert ugye az még egy fontos téma autóknál, aztán majd még nézhetünk képleteket!

Mert, hogy itt most konkrétan nem veszünk, meg eladunk, meg nem tudom mi, hanem az, hogy hogy nézzük meg annak is van egy pár szabálya. 
Na, ez úgy néz ki, hogyha kinyitod, hogy ugye először megnézzük, hogy mennyire súlyos az a betegség. Ez ugye már az előbb néztük, hogy találkozik a saját betegség házával vagy sem. Itt már ugye látjuk, hogy ez már egy javíttatós autó, tehát itt meg kell nézni, hogy a harmadik háznak a méltóságát, illetve erősségét, tehát hogy milyen esszenciális méltósága van, illetve milyen házban van, és a hatos házét is, hogy melyik az erősebb, eleve nem árt tudni. 




És ezen kívül lesz egy sima hatos házunk, ő lesz a szerelő, és lesz egy javíttatási költség, ami a tízes ház lesz. Tehát ezeket kell majd nézegetni. Általában komoly hibák azok akkor jelződnek, ha a nyolcas ház csúcs fix jegyben van, illetve az ura is fix jegyben van. Ezek általában komoly alkatrészcserés problémák már. 



Ha vissza-vissza térő hibáról van szó, akkor az változó dinamikával, tehát változó jeggyel nyilvánul meg, mint például itt a nyolcas ház (az autónak hatos háza, tehát a hármas ház hatos háza) a Halakban van, vagy retrográd. Tehát tulajdonképpen a kardinális a legjobb, mert az egy rövid távú problémát jelent, amit esetleg megoldanak, és többé nem jön elő, a többi az mind vacakabb. 



Na, most itt az a lényeg, hogy mikor tudja a szerelő sikeresen megjavítani a járművet. Megnézzük a szerelőt először. Hogy a szerelő ne legyen kombuszta, mert az azt jelenti, hogy nem lát bele a problémába, tehát azt sem látja, ami az orra előtt van. Ne legyen retrográd, mert akkor marha lassú, bár adott esetben, hogyha meg tudja javítani az autót, akkor ez megbocsájtható, csak akkor tudod nem egy-két napig lesz ott az autó, hanem mondjuk három hétig. 






És ne legyen kártevő által sújtott, ugye az sem nyerő, mert az meg olyasmit jelent, hogy önhibáján kívül valami elvonja a figyelmét, tehát valami problémái vannak, mondjuk a magánéletében, vagy bármi. Ez még azért elnézhető, mert ez is azt jelenti, hogy mondjuk lassabban csinálja meg az autót. Tehát ettől még megcsinálhatja jól, hacsak az a kártevő nem a kocsi betegsége, tehát erre kell vigyázni, mert ha az támadja ugye a szerelőt, az azt jelenti, hogy a szerelő nem tud vele megbirkózni, biztos, hogy nem tudja. 

Na, most itt is vannak ilyen szabályok, itt most pont az ellentéte van, ugye az előbb negatív jelek voltak a vásárlásnál, amiből egy is elég, a pozitív jelekből pedig az a jó, ha minél több van, hogy mikor lehet megjavíttatni az autót. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése