Kérdezd a csillagokat - 3.h. a kérdőasztrológiában

A hármas ház lenne most a témánk, és abból is szerintem a legnagyobb téma, az autó és az autó vásárlása, illetve az autó javíttatása. Aztán még lesznek olyanok, hogy szerződések, tanfolyamok, iskolák, utazás, szomszédok, ezek már ilyen kisebb témakörök, amik ide tartoznak.


A gépkocsik és minden egyéb közlekedésre alkalmas eszköz: tulajdonképpen a biciklitől kezdve, ha a biciklit is közlekedési eszközként használja valaki, tehát nem azért veszi, mert vagyontárgy egy 250 000 forintos bicikli, akkor az is odatartozik, a motorkerékpár, a hajó, a helikopter, a yacht, hogyha valakinek olyanja van. Tehát bármi ilyen az nem kettes ház lesz, hanem hármas. Csónak, a Balatonon például vitorlás, az ugye előkerülhet. Elsősorban a hármas házat vizsgáljuk és lehet esetleg vizsgálni a Merkúrt is, ha oda kerül a sor, mint ugye a járművek természetes szignifikátora.

Mit szoktunk csinálni egy autóval?




Megvesszük, tehát alapjáraton azért kérdezünk autóra, vagy javíttatjuk, ha elromlik. Na, most ha venni akarunk, akkor minél jobban áll esszenciálisan a hármas ház ura, annál jobb az autó minősége, illetve hát esetleg márkája is. 

Na, most itt szokott olyan lenni, a hármas háznál, hogy például kétrészes a hármas ház, vagy van ugye almutenje, az ilyenkor általában mindig azt jelenti, hogy van abból a márkából vagy abból a szériából egy alap, egy fapados kivitel és egy extra kivitel. Tehát ugye az autóknál szokott ilyen lenni, de ez nem mindig, minden esetben van így, mert más dolgoknál, mondjuk egy háznál nincs ilyen, hogy alap kivitelű ház, meg extra kivitelű, vagy csak ritkán, azért autóknál ez elég általános. Tehát érdemes visszakérdezni, hogy mit venne, vagy hogy melyik lenne jobb például, ha mondjuk tétovázik, hogy most az alapfelszereltséggel vegye valaki, vagy az extrákkal. 

Tehát, ha veszünk, azért mondtam, hogy amíg van valami méltósága a hármas háznak, addig érdemes a vételben gondolkodni, tehát mondjuk peregrin, vagy főleg esésben, tehát romlásban lévő hármas házas autót azért semmiképp se vegyünk meg. Peregrin házúr esetén pedig ugyanaz van, mint most a vizsgáknál beszéltünk, hogy az ura nagyon fontos, hogy jótevő legyen és/vagy javuljon: tehát ha jótevő és javuló az a legjobb, ha kártevő, akkor legalább javuljon, a javulás ugye azt jelenti, hogy méltósága van. Vegyes méltóság esetén, tehát, hogyha a hármas ház ura vegyes méltóságú, például triplicitás és fall, akkor ugye a kocsi először az előnyeit mutatja, idővel viszont gyorsan romlik az állaga. Tehát nem mindegy, hogy mennyi időre akar egy autót megvenni, ha mondjuk csak egy-két évre és utána úgyis lecseréli, vagy nem tudom én, mit csinál, akkor egy ilyet is meg lehet venni, de ha mondjuk ő ezt most hosszútávra szánja, akkor egy vegyes méltóságú autó nem annyira jó.

Mit kell még nézni vételnél?

Vannak ilyen alapjelzések, amik jelzik, hogy alapjáraton probléma van a kocsival, nem csak a méltóság....




Vannak ilyen alapjelzések, amik jelzik, hogy alapjáraton probléma van a kocsival, nem csak a méltóság. Tehát lehet, hogy méltósága van, de emellett ugye lehet probléma is vele. Például, ha a hármas ház ura kombuszta, akkor vagy a kerékkel van gond, vagy kigyullad az autó, tehát hajlamos arra, de lehet fényszög által sújtott ugye az autó, ilyenkor ez azt jelenti, hogy a Marssal például karambolos, Szaturnusszal például, mit tudom én, a klímával van a gond, tehát hogy ilyen alapvető problémái vannak. Illetve amit érdemes még nézni, az az autó sebessége, mármint a planéta sebessége, ami az autót jelzi. Meg kell nézni ugye a napi sebességet, és hogy gyorsabban vagy lassabban megy-e annál, vagy éppen ugyanannyival. Ha ugyanannyival, vagy gyorsabban megy, akkor az az autó jó, tehát jól gyorsul vagy átlagosan gyorsul, tehát okés. Ha lassabban megy a planéta, mint a napi átlagsebessége, akkor viszont lassú lesz az a kocsi, tehát nem fog gyorsulni. Ugye ezek azért problémásak egy autónál, netán ha retrográd, akkor pláne nem, tehát olyat sem érdemes megvenni.


És akkor még érdemes majd megnézni, hogy elromlik-e, tehát úgymond ez az elromlásra való hajlam. Ezt pedig ugyanúgy nézzük, mint majd az embernél, hogy a hármas ház hatos házát, ami ha leszámolod, akkor az a nyolcas ház. Tehát, hogy majd mindig meg kell nézni, hogy a hármas ház hatos házával van-e kapcsolat. Ha csak recepció van, akkor ugyanaz mint az embernél, csak hajlamról van szó, ha fényszög is van, pláne ha közeledő, akkor az garantált elromlást jelent. A legjobb, ha nincs köztük kapcsolat, mert hát ugye az ember nem azért veszi az autót, hogy utána vihesse a szervizbe többszázezer forintért javíttatni. Na, most például ha változó jegy a hármas ház hatos házának a csúcsán, tehát a nyolcas ház változó jegyben van, vagy az ura, vagy nem tudom, retrográd, akkor ez ilyen vissza-vissza térő hiba is lehet, akár évekig is visszatérhet. Tehát, ezeket így érdemes végigfutni, majd mindjárt nézünk rá egy képletet.

Az is nagyon fontos, hogy van-e elegendő recepció a kérdezővel. Na, most ugye itt megint az van, mint az előbb a vásárlásnál, tehát ugyanazok a szabályok lesznek, hogy az, hogy a kérdező akarja az autót, az csak azt jelent, hogy ő akarja, tehát neki tetszik, de az sem árt, hogyha az autó is akarja ugye a kérdezőnket, mert akkor jól fogja szolgálni, nem tudok ennél jobb szót mondani. Tehát magyarán, jól kezelhető lesz, jól fogja érezni magát benne a tulajdonos, tehát így mit tudom én, élvezni fogja az autót, míg ha nem, akkor nem. Tehát arra nagyon kell itt is figyelni, hogy ne tegye exilbe vagy fallba a kérdezőt akár a fizikai, tehát az aszcendens urát, akár a Holdat, mert akkor vagy fizikailag kényelmetlen lesz az autó neki, vagy lelkileg nem érzi jól magát benne. 

Mi lehet egy fizikai kényelmetlenség? Például mindig eszembe jut, hogy voltam  élsportolókkal kapcsolatban, és az egyik egy magas srác volt, ilyen 182 centis, és az edzőnőjének egy ilyen kis Suzukija volt. Na, most a srác behajtogatta magát az anyósülésre, a lába az így a füle mellett volt. Oké jó, persze, hogy kibírta, amikor versenyre mentek, de azért ugye magának nem biztos, hogy egy ilyen autót vesz egy ilyen magas ember. Mert hát, ez a fizikai kényelmetlenség. Vagy például amikor vannak azok a nagy autók, és például ilyen kicsi nő veszi meg, és nem lát ki, nem tudom én hány párnát kell a feneke alá tenni, vagy nem éri el a pedált. Tehát ezek azok a fizikai kényelmetlenségek. 
Hát lelkileg meg egyszerűen, nem tudom, nőknél például a színe nem passzol. Ezt pasik nem értik, de a nők azok értik, hogy ez bizony nagyon fontos szempont. Tehát tulajdonképpen a kölcsönös recepció a legjobb, de ha nincsen kölcsönös, akkor inkább az utó szeresse a gazdáját, mert akkor jól tudja használni azt az autót, míg ha csak ő szereti az autót, akkor az nem biztos, hogy jó lesz neki. 

És hát azt is meg kell nézni, hogy milyen célra vásároljuk azt az autót. Tehát ahhoz is a recepciókat meg kell nézni, hogyha magunknak, akkor magunknak, ha gyereknek, akkor gyereknek, ha a vállalkozásunkhoz, akkor azzal kell összenézni, ugye hát teherautót is lehet venni, meg kamiont, meg minden szir-szart hármas házzal, tehát azt is meg kell nézni. Illetve a használhatóság, az ugyanaz, mint a kettes háznál, hogy ugye ha mindennapi használatra vesszük, akkor sarokházas legyen, vagy max. követőházas, ha hanyatló házas az ilyen hétvégi autót jelent, tehát ez az időnként megyek vele.

Na, most még az jutott eszembe, nem biztos, hogy felmerül helyből a kérdés az emberben, de hogy hova rakjuk az ilyen traktor meg ilyesmiket? Tehát, valószínűleg, hogy az is közlekedési eszköz végül is, haszongépjármű, tehát gépjármű, csak ugye ott végképp a vállalkozáshoz kell nézni, tehát a tízes házhoz, tehát az a munkájához kell. Tehát ezek a haszongépjárművek, vagy betonkeverő, vagy nem tudom én mi, tehát ez abszolút nem az a kategória, bár ott is lehet lényeg, hogy mennyire tudja jól kezelni....

Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése