Han Solo Magyarországon



2016-ban sokat hallhattunk róla, hogy Harrison Ford "bevette" kis hazánkat. A Star Wars (és jó pár egyéb) filmek sztárja a forgatás szüneteiben ide-oda biciklizett és fotózkodott emberekkel. Ment is a találgatás, vajon ennyire jó fej-e vagy valami más van a háttérben? A színész képletét hívjuk segítségül, hogy ezt eldönthessük.

Nézzük meg elöször is az ún.képletkontúrt, mit árul róla.
A horoszkópjában azt láthatjuk, hogy minden bolygója az Asc-Desc tengely, azaz a horizont fölött van. Vagyis tényleg kifelé forduló, barátkozó, nyitott személyiségről van szó. Az ilyen típusú emberek szívesen forgolódnak társaságban és elismerésre törekszenek. Életüķ átlátható, ők pedig könnyen kiismerhetők.




Most nézzük meg, az MC-IC-től Keletre vagy Nyugatra fekvő térfél hangsúlyosabb-e nála? Neki egy picit hangsúlyosabb az Asc felé eső Keleti térfél. Fejlett kezdeményezőkészséget jelent. Az ilyen szülött szívesen dolgozik egyedül és önállóan cselekszik.

Már ezt összegezve láthatjuk, hogy nyitott, a világban megjelenő, észrevehető emberről van szó, aki szeret másokkal is együttműködni, de még jobban szeret önállóan cselekedni és megmutatni magát másoknak.


Ezt csak alátámasztja a Mérleg Asc Levegő jegye, amely eleve szeret ismerkedni, kapcsolatot teremteni, és a születési uralkodó Vénusza is az Ikrekben még erősíti a Levegős jelleget: mindenkivel megtalálja a hangot, szeret emberek közt lenni, hangját hallatni, nyüzsögni.


A Rák Napjegye pedig biztosítja, hogy ez ne egy felületes érdeklődés legyen, hanem komoly érzelmi odafordulás mások felé.


Szóval, már ennyiből is megállapíthatjuk, hogy Harrison Fordnak semmilyen hátsó szándéka nem lehetett, egyszerűen csak élvezte hazánkban a biciklizést és a különböző emberekkel való ismerkedést. Vagyis ennyire jó fej! 😁





A képletkontúrról még többet megtudhatsz a Csillagok útján - Intenzív bevezetés az asztrológiába c. könyvemből:
https://publioboox.com/hu_HU/csillagok-utjan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése