Brangelina : válik az álompár 3.rész

Részlet az októberben megjelenő "Szinasztria - Kapcsolatok az asztrológia tükrében" c. könyvemből

Példaelemzés: 1–5. Házak összehasonlítása

Az előbbieket nézzük meg az 5. házak kapcsolatában. Az 5. ház a már meglévő kapcsolatban a szexet, a testiséget jelenti, önmagában pedig a rövidtávú kapcsolatokat.


Mi Brad Pitt igénye és mi az, amit kaphat az 5. házzal? Az ő 5. háza marsikus, mert a Kosban kezdődik, a Marsa pedig a Bakban van, vagyis szaturnikus is lesz. Mars és Szaturnusz, ez a két bolygó az, amit testileg keres egy hölgyben. Legyen kicsit férfias és rámenős, de közben fegyelmezett is, valószínűleg a nagy kilengéseket nem annyira tolerálja.


Most ugyanúgy, ahogy az előbb, összehasonlítjuk Angelina Jolie képletével, hogy neki az Ascendense, illetve a születési uralkodója vagy az Ascendensére, illetve a születési uralkodójára fényszöget vető bolygók, vagy az 1. házában lévő bolygók mennyire tudják beteljesíteni Brad Pitt marsikus–szaturnuszi elvárásait.

Azt látjuk, hogy Angelina Jolie egy Rák Ascendensű, holdias nő, ez semmit nem ad a képhez. Viszont a Holdja a Kosban van, ami már marsikussá teszi őt, sőt a Mars és a Hold együtt is áll Angelinánál. Ezzel már nagyon is tetszik Brad Pittnek. Tehát a Marsot már megtaláltuk, de a Szaturnuszt még mindig nem. Teljesíteni tudja vajon a szaturnuszi elvárást?




De nem látjuk, hogy az első házban állna, azt sem látjuk, hogy Angelina Ascendensével fényszögben állna a Szaturnusz. Viszont a Holdjával, mint születési uralkodójával, kvadrátban áll. Ezzel mindent hoz, ami kell Brad Pittnek.Brad Pittnek a rövidtávú kapcsolataiban ugyanis a Mars és a Szaturnusz volt fontos. Így meg is van mind a két Brad által igényelt bolygó Angelinánál.

Vagyis rövidtávú kapcsolatra tökéletesen megfelel Brad Pittnek, míg hosszútávon láttuk, hogy elég nagy lyukak vannak a kapcsolatukban. Olyan dolgok, tulajdonságok ezek, amiket elvárnak egymástól, de nem kapják meg. Rövidtávon és testileg viszont a rámenősséget (Mars) és egyfajta fegyelmezettséget, érettséget (Szaturnusz) is megkapja Brad Pitt, ez vonzza.

Folyt.köv.holnap!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése