Brangelina : válik az álompár 2.rész

Részlet az októberben megjelenő "Szinasztria - Kapcsolatok az asztrológia tükrében" c. könyvemből

Visszafelé is nézzük meg, mit igényel Angelina és az ő 7. háza? Angelina kit igényel partnerként?


Neki Rák Ascendense van, így a 7. háza a Bakban fog kezdődni. A Bak jegyét a Szaturnusz uralja, így azt is meg kell nézzük, hogy a Szaturnusz hol áll. Ez a planéta Angelinánál a Rákban van, azt pedig a Hold uralja, neki tehát a Szaturnusz és a Hold, ami kell. Akivel együtt tud élni az egy szaturnikus és holdias természetű ember, aki elég érzelmes, de egyben érett és fegyelmezett is, egy kicsit apai/anyai szerepű egyben. Miután neki valószínűleg sérült volt a gyerekkora, ennek a kettőnek a keverékét igényli.
Nézzük meg, hogy Brad Pitt mennyire tud megfelelni ezeknek az elvárásoknak. Neki Nyilas Ascendense van, az jupiteri jegy és a Jupitere a Kosban van, amely pedig marsikus, ott a Kosnak meg a Mars az ura.
Amit Brad Pitt mutatni tud magából az egy Jupiter és egy Mars. Ha összehasonlítjuk a kettőt, Angelinának a 7. házas, tartós kapcsolatra való igényeihez egy Hold és egy Szaturnusz kéne, míg Brad Pitt egy Jupitert meg egy Marsot tud adni neki. Ez így megint nem sok egyezésben van egymással.
Ellenőrizzük, hogy tud-e ezen segíteni valami, van-e bolygó az 1. házában Bradnek vagy valamilyen fényszög esik-e az Ascendensére vagy a születési uralkodójára.



Ha megnézzük, Brad Pittnek az 1. házában nem áll a Hold vagy a Szaturnusz. És Bradnek az Ascendensére, vagy a születési uralkodójára, a Jupiterre, nincs sem a Holdnak, sem a Szaturnusznak fényszöge és így kevéssé váltja be azokat a reményeket, vagy azokat az igényeket, amiket elvárna tőle Angelina Jolie.



Ezeken mindig végig kell menni, szóval sem az Ascendensére nem vet fényszöget a Hold vagy a Szaturnusz, sem a születési uralkodójára, azaz a Jupiterre sem vet fényszöget sem a Hold sem a Szaturnusz. Angelina azt nem kapja meg, ami neki egy hosszú távú kapcsolatban fontos lenne és ezen most az elkötelezett házasságot értjük. 2014-ben kötöttek házasságot. Meglátjuk, hogy ez hogy fog üzemelni, mert az ilyen kapcsolatok elég hamar döcögősre szoktak fordulni a hiány miatt, mert nem kapja meg azokat a dolgokat, ami neki fontos lenne. A természet nem szereti a vákuumot, ilyenkor be szokta tölteni valaki mással. Ezért jó, ha minél több ponton kapcsolódnak a párok és elégítik ki egymás igényeit, 7. ház, 5. ház, stb. Mert akkor oda nem nagyon fér be egy harmadik ember.

Ahogy látjuk, lehet házasságot kötni hiányos összeillőségekkel, más miatt is lehet együtt élni, csak akkor az alapvető vágyak, vagy elvárások, egyéb ilyen dolgok nem fognak kielégülni. Nem véletlen, hogy nagyon sok embert látunk pár év után elválni egymástól, amikor ezek a hiányok nyilvánvalóvá válnak az ő számukra is.

Folyt.köv.holnap!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése