Recepciók 3.

Mi van, ha a romlásának a helyén állsz, exilbe vagy fallba tesz téged az az ember, az a dolog, az a bolygó, a te bolygódat? 
Ez azt jelenti, hogy ha saját magának erős a méltósága, akkor nem fog utálni, csak nem foglalkozik veled.
Maradva az előbbi példánál: kedvenc bálványodhoz odamész és egyszerűen átnéz rajtad, bemutatnak neki, de nem foglalkozik veled. Kedvesen, udvariasan bemutatkozik és utána beszélget tovább a menedzserével, te meg ott állsz egyik lábadról a másikra és ennyi. Szóval nem igazán érdekled.
Viszont rosszabb esetben, ha nincsen magas méltósága az adott illetőnek, vagy esetleg kártevő jelöli – itt is fontos a kártevők szerepe. Mert nagyon nem mindegy, milyen bolygó fogad téged, pld. egy Jupiter, aki joviális és körbevezet és megmutatja, pld. ha színész, a forgatását, ha zenész, az öltözőjét, ha sportoló, az edzését. Viszont ha ez egy Mars és még rosszul is áll, akkor szó szerint utálni fog, nagyon utálni fog, hogy megint rálőcsöltek valakit, akivel neki foglalkoznia kéne, mikor ő fáradt, és most már csak elnyúlna a lakókocsijában, és lazítani szeretne, és hagyják őt békén a rajongókkal. És elhessegetne és még autogramot sem adna neked.


Nos, kell elképzelni, hogy mi zajlik, ha exil vagy fall helyén állsz egy bolygónak, vagy áll egy bolygó egy másik bolygónak.

---
Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése