Kérdezd a csillagokat! - Horary, avagy kérdőasztrológia 13.

Na, tehát ezek a fő csoportosítások, persze vannak még ilyen-olyanok, tehát lehet még nézegetni ott a Kristina Wardahl könyvében ezeket is.


 Aztán még, amit érdemes még megjegyezni, meg technikailag is, a gyorsabban és lassabban felkelő jegyek, amik még fontosak. Egyrészt jelölik azt is, hogy a dolgok kibontakozása milyen gyors vagy lassú. Ez ugye az északi féltekére vonatkozik, a déli féltekén ez pont fordítva van. 




Ugye itt az aszcendensre gondolunk, hogy melyik jegyben jár, mert ugye tudjuk, hogy 4 perc alatt megy egy fokot átlagban. Na, most egyik jegyben sem megy négy percet: a lassú jegyekben 5-6 percet megy per fok, a gyors jegyekben 2-3 percet per fok. És hát ebből jött ki az átlag. 





Na, most mik a gyorsabban felkelő jegyek? Az a Baktól az Ikrekig lesz, tehát a Bak, Vízöntő, Halak, Kos, Bika, Ikrek, ezekből is a Halak és a Kos a leggyorsabb. 


A lassabban felkelő jegyek pedig a Ráktól a Nyilasig, tehát végülis egyszerű, mert csak két félre osztja a 12 jegyet, tehát a Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas. Ezek a lassabban felkelő jegyek, ezek közül is az Oroszlán és a Szűz a leglassabb. 


Ugye ez jelenti azt is tartalmilag, amit mondtam, de tulajdonképpen technikailag is jó nekünk, mert hát ugye nagyon függünk az aszcendenstől, vagy hogy mondjam, az a kályha, ahonnan mindig elindulunk, hogy az éppen hol jár. 


Na, most ugye például éppen tartasz egy konzultációt, akkor nem mindegy, hogy milyen gyorsan megy az aszcendens. Ha például egy ilyen Oroszlánban vagy egy Szűzben van, akkor elbeszélgetsz vele fél órát, egy órát és még mindig ugyanott van az aszcendens, tehát sok minden nem változott, még a házak se nagyon és lassabban változnak a dolgok, több mindent meg lehet beszélni például ugyanannyi idő alatt. Míg, hogyha Halakban vagy Kosban van, akkor pillanatok alatt azt veszed észre, hogy 10 percet beszélgettetek és már átment egy másik jegybe az aszcendens és ugye az meg nekünk nagyon nem mindegy, hogy melyik jegyben van éppen. 


Ilyen szempontból is technikailag azért nem árt tudni, hogy van, ahol úgymond elengedhetem magam és van egy csomó időm, van, ahol meg hát sietni kell.


Aztán ahogy mondtam ugye a jegyek irányokat és stb. mutatnak, de azt majd anno a keresési képleteknél lesz érdekes.

-------------
Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése