Kérdezd a csillagokat! - Horary, avagy kérdőasztrológia 5.

Mikor nem lehet még érvényes egy képlet?

Nagyon fontos, hogy lehet, hogy akkor nem érvényes, vagy akár koraiként is jelentkezhet, ha már mástól megkérdezte. Ilyenkor mindig vissza kell kérdezni, hogy nem kérdezte-e meg, akár mástól, más módszerrel. Tehát a Horary nagyon érzékeny jószág, mindig először ezt kell megkérdezni, a kérdőasztrológiát, utána még lehet bizgerálni tarottal, rúnával, ingával, akármivel; részletkérdéseket vagy megkérdezni naponta, hetente vagy ahogy tetszik a kedves ügyfélnek, de ha ő már megkérdezte öt embertől, más-más módszerekkel és még Tőled is megkérdezi, hát nem biztos, hogy érvényességet fog mutatni a képlet már. Mert már vagy elmondták neki az igazat, vagy már annyi félét mondtak, hogy már azért nem lesz érvényes.




Találat arány


Tehát a kérdésekről beszéltünk, az időtartamról, akkor nézzük a találati arányt. Vajon mennyit lehet elérni? Ezt ugye nem szokták mérni, mert egy radixnál mi a találati arány? Ki tudja megmondani, hogy most 20 %-osan találtam el az illető jellemvonásait, 40, 50, 60 %-osan? 
Itt viszont lehet találati arányt mérni, miután ezek konkrét kérdések, igen-nem, bejött-nem jött be. Ha minden stimmel, mindenre figyelünk és az összes intő jelet figyelembe vesszük és az összes szabályt betartjuk, akkor majdnem 99%-ot el lehet érni találati arányként. 
Kivétel a sportkérdések, mármint hogyha totózik, ha szerencsejátékként űzi, mert akkor a gyakori kérdezgetés, illetve a nem túl erős érzelmi telítettség miatt leesik a kérdéseknek a százalékos találati aránya. 


Ha szurkolóként kérdez rá egy-egy meccsre, vagy egy-egy sportoló teljesítményére, ott abszolút működik. És akkor itt kerül elő, amit az előbb elkezdtem, hogy helytálló, időtálló legyen és érzelmileg telített és ez összefügg – visszautalva az elejére is -, hogy mikor tegyük fel a kérdést. Az érzelmi telítettség azt jelenti, hogy amikor érzelmileg fontos lesz számunkra a kérdés. Tehát itt is, a szurkolásnál is az a lényeg, hogy egy szurkoló az mindig érzelemmel telítetten áll az ő csapatához, az ő kedvenc versenyzőjéhez; vagy akár egy X-Faktoros versenyzőhöz. Na, most az teljesen mindegy, hogy művészeti ágban, vagy sportban, vagy bármiben, de drukkol neki. Tehát érzelmileg kötődik hozzá, és ekkor fel lehet tenni a kérdést és ezek lesznek a legjobb kérdések. 

Ezért mondtam, hogy ha már égetően sürgős a kérdés, azok a legjobb kérdések, ha csak átfut a fejünkön, az nem biztos, hogy érzelmileg érint. Mari néninek születik-e unokája? Hát, most elnézést, de nem akarom csúnyán mondani, kit érdekel. Tulajdonképpen persze, kíváncsi az ember, de anélkül is megvan, hogy erről tudna. Tehát nem biztos, hogy ez egy jó kérdés, vagy annyira fontos kérdés, hogy erre egyáltalán azt mondják az égiek, hogy érdemes nekünk válaszolni. Majd, ha Mari néni megkérdezi, mert neki bizony fontos, hogy születik-e unokája, akkor lehet, hogy neki jelez a képlet, hogy igen vagy nem. 



A másik necces kérdés a terhes vagyok-e? Ez valamiért nem igazán működik a horary-ban. Egy ilyen 70%-os arány a legtöbb, amit el lehet vele érni, de igazából gondoljunk bele, mi a fenének kérdezzük manapság. Régen persze ez nagy kérdés volt, de ma, amikor már nem is tudom, pár órával – 72, vagy nem is tudom hány órával – utána már meg lehet nézni, hogy megfogant-e az a petesejt egy ilyen egyszerű gyógyszertári, párszáz forintos tesztcsíkokkal. Ne haragudj, nem kell a Horary-t kérdezgetni szerintem. Tehát ez megint az, hogy nem tudom, vagy az hogy fél megnézni, vagy az hogy lusta, szerintem ilyenkor küldjük el a patikába, vegyen egy tesztcsíkot és nézze meg. Az a legbiztosabb. Meg lehet nézni, csak mi nem tudunk olyan biztosat mondani, mint a tesztcsík az az igazság. 




És ugyanígy a születendő gyerek nemének a megállapítása is problémásabb lehet, az is egy olyan 70% körüli, ugyanis hát ott nagyon sok függ ugye a fogantatástól és én erre azt mondom, hogy ilyenkor érdemes a Jónás Jenő féle módszerrel ötvözni, ugye ami a Hold fázisokkal operál. Ott a fogantatást sokkal jobban ki lehet számolni és fogantatás napját jobban belőve meg lehet nézni az akkori Hold állásból, hogy fiú vagy lány lesz-e. Tehát ez sem igazából a Horary-nak a témaköre. De az, hogy egészséges lesz-e az a gyerek, aki megfogant, vagy jól sikerül-e a szülés, tehát könnyen, gyorsan, na azt már meg lehet kérdezni.


-----------------


Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése