Kérdezd a csillagokat! - Horary, avagy kérdőasztrológia 4.

Hányszor tehető fel egy kérdés?

Ez is egy alapvető dolog. Egy témában csak egyszer. Na, de mit jelent az egy téma? Ugyanazt a kérdést, ugyanúgy feltenni biztos, hogy nem lehet, csak akkor ha több alkalmas valami, például randizás, akkor meg akár minden randira is rá lehet kérdezni, bár egy idő után nem sok értelme van. De mondjuk az első pár randira rá lehet kérdezni, hogy hogy sikerült, ha nagyon bizonytalan az illető. 



Vagy például álláskeresésnél, akkor ott minden egyes állásnál rá lehet nyugodtan kérdezni, hogy mondjuk megy egymás után az állásinterjúkra, mindegyikre rá lehet kérdezni, hogy sikerült, nem sikerült, felveszik-e? 

Tehát ezekre rá lehet kérdezni, de ha egyszer már megkérdeztem, hogy szeret-e Pistike és kijön mondjuk, hogy nem, vagy kijön, hogy igen, akkor teljesen felesleges három hét múlva újra feltenni ugyanezt a kérdést, hogy szeret-e Pistike, akár történik közben valami, akár nem történik, mert ugyanis az eredeti válasz lesz az igaz. Ha történik valami, tulajdonképpen igazából az jelződik a képletben, hogy csak akkor fog változni a dolog ebben a kérdésben, hogy ha valami alapvetően megváltozik. Tehát itt egybecseng majd az élettel, hogy ha mit tudom én nem látják egymást egy ideig, vagy egyik külföldre megy, vagy másik városba költözik, vagy gyereke születik, vagy elválik, vagy összejön valakivel, stb., akkor megváltozik a helyzet is, jó vagy rossz irányba, de ezt mutatja a képlet.




A másik fontos, hogy helytálló, időálló és érzelmileg érintett legyen a kérdés. Ugye ezekről már azért említettük, tehát a helytálló, hogy adott legyen hozzá minden feltétel, az időállóság az, hogy benne legyen a kérdésben, nagyon fontos az időtartam, ha lehet, húzzuk ki a kérdezőből, mert általában elfelejtik belefogalmazni, bár a jobbik az belefogalmazza, mert nem mindegy, hogy egy hónapra, egy napra, egy évre, egy életre kérdezünk. 
Ugye az egyéletes kérdések megint egy kényes téma. Tehát, mindenképpen fogalmaztassuk bele az időt. 
Na most, az egy életes kérdés nem tiltott, de nagyon-nagyon ritkán ajánlott megválaszolni, csak nagyon-nagyon indokolt esetben és olyan embernek, aki el tudja viselni. Ezt sajnos meg kell kérdezni, de ez nem elég, mert az ember azt hiszi, hogy nagyon sok mindent el tud viselni, amit nem; vagy pedig mi meg tudjuk ítélni, hogy már el tudja viselni. Tehát ilyen egy életes kérdések, a lesz-e gyerekem például egy nőnek; lesz-e valaha családom férfinak vagy nőnek is lehet; vagy lesz-e párom hosszú távon. Vagy egy életes kérdés lehet egy beteg gyereknél mondjuk, hogy meggyógyul-e valaha, stb. 


Például nekem is volt ilyen ismerősöm, egy hölgy, aki aránylag fiatal, harminc valahány évesen megkérdezte, hogy mindig csak rövidtávú kapcsolatai voltak, hogy lesz-e neki valaha hosszú távú, esetleg életre szóló kapcsolata, párja. És én ilyenkor elmondtam, hogy nagyon gondolja meg, nagyon nem mindegy, hogy együtt tud-e vele élni, ha igent vagy nemet mondok. Tehát itt inkább a negatív, ami problémás, és végül nem is sok hezitálás után azt mondta, hogy igen, de hát ez egy eléggé spirituálisan fejlett hölgy volt és megnéztem neki, és kijött, hogy bizony a jelenlegi állás szerint nem igazán jelentkeznek neki hosszú távú kapcsolatok, csak rövidtávúak. És utána elmondta, hogy hát bizony végigbőgött tőle egy éjszakát, de aztán valahogy egyfajta felszabadulást élt meg, hogy hát, ha neki ez adatott, akkor ez és megpróbálja kiélvezni, ami adatott. Hát ezek a rövidtávúak, azért nem olyan rövidtávúak, tehát két-három éves, vagy négy-öt évesek is akár, de hát nem tíz, húsz meg harminc éves kapcsolatok. Most éppen van egy kétéves kapcsolata, hát meglátjuk, hogy hova tart.


---------------


Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése