SZINASZTRIA - Barátságok fényszögei

A fényszögeknél pedig ugyanúgy, miután ez is egy szabadabb kapcsolat és nem szexuális, érdemes a szellemi kapcsolatot is vizsgálni. Azért egy barátság általában, főleg a fiúknál inkább szólhat együttes tevékenységről is, és akkor a Mars szerepe felértékelődhet. Szóval attól függ, miről szól.
Vagy pedig, ha időnként összeülünk és beszélgetünk, akkor főleg a merkúri dolgokról szól inkább.
Ha barátnők vagyunk és elmegyünk együtt ruhát venni és női dolgokkal foglalkozunk, vagy együtt járunk kozmetikushoz, fodrászhoz, ha művészi tevékenységeket csinálunk együtt, vagy szórakozni járunk, akkor inkább a vénuszi dolgok értékelődnek fel a kapcsolatban, azokat a fényszögeket érdemes nézni.
Ha pedig anyukák vagyunk mind a ketten, akkor a holdi dolgok lesznek fontosak, mert akkor azt beszéljük meg, hogy mi van a családdal.


Ezt már nem annyira tudjuk kiemelni, mint a párkapcsolatoknál, hogy mi az, ami nagyon fontos fényszög és mi az, ami nem annyira, hanem mindig az adott kapcsolat jellegéhez kell viszonyítani, hogy melyik bolygókat érdemes bevonni az elemzésbe, de ha van kedvünk, akár az összeset is megnézhetjük a függelékben.


Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése