SZINASZTRIA - Testvéri viszonyok


Akkor most nézzünk meg testvéreket. Itt látunk egy olyan testvérpárt, egy fiú- lányt, akik között több mint 7 év különbség van, egy elég nagy korkülönbség, egyébként a Szaturnusz helyzetéből lehet is látni. És nézzük meg, hogy mit várnak egymástól és mennyire tudnak egymásnak megfelelni testvérként, mekkora a kötőerő közöttünk.
Testvéreknél azért már szintén látunk ilyet is, olyat is, van, aki egész életében ragaszkodik a testvéréhez, vannak, akik pedig úgy élnek egy idő után egymással vagy egymás nélkül, mint az idegenek. Ez bizony sokszor ettől függ. Érdemes is megnézni, hogy egymás felé fordulóak-e, vagy inkább magukkal foglalkoznak, illetve inkább kifelé, vagy befelé élnek, és az elemi többleteket, hiányokat összehasonlítani tessék szépen, ez úgymond a házi feladat, hogy azzal hogy állnak, kiegészítik-e egymást, vagy nem, vagy ott maradnak hiányok közöttük.
Most csak ezt nézzük meg, hogy hogyan hasonlítjuk össze a házakat egymással. a 3-as ház az a testvér háza, nézzük először az idősebbiket....


Kép forrása kleinmeli - Deavianart


Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése