SZINASZTRIA - Példa negatív fényszögekre: Brad Pitt - Angelina Jolie


Nézzük meg a negatív kapcsolati fényszögeket Brad Pittnél és Angelina Jolie-nál is. Ugyanúgy menjünk rajta végig, először így a kályhától indulunk, utána már ki lehet emelni a főbb gócpontokat. Egyébként ránézve itt is látjuk, hogy itt sokkal több a fényszög, de sokkal több a konfliktusos fényszög is.
Nézzük akkor sorban Nap-Szaturnusz fényszögek vannak-e? Egyfelől nincsen, másfelől viszont Angelina Jolie Napja Brad Pitt Szaturnuszával trigonban áll. Amíg Jennifer Anistonnak gátolta az önkibontakozását Brad Pitt, Angelina Jolie mellé teljes mellszélességgel odaáll és helyesli az önmegvalósítási terveit, támogatja. Menjünk tovább, igaz, ezt a negatív fényszögeknél vesszük, de mindenképpen mind a két oldalát kell értékelni, a negatív és a pozitív dolgokat is.


Nézzük azt, hogy Nap–Neptunusz valamilyen fényszögük van-e? Nincsen, itt is azért aránylag kevesebb az illúzió bár azért lesz az, majd meglátjuk.
Nézzünk Hold–Merkúr fényszögeket, először is Hold–Merkúr kvadrátot vagy oppozíciót. Egyik felöl nincsen, másik felöl van, de itt mos ilyenkor egyébként teljesen mindegy, itt nincs olyan, hogy most kié a Hold, kié a Merkúr, ez egyenrangú. Angelina Holdja kvadrátban áll Brad Pittnek a Merkúrjával és ez jelenthet félreértéseket, félre kommunikációt, ez amikor félreinformálom a másikat, vagy nem mondok el neki mindent, vagy azt hiszem, hogy elmondtam, de nem mondtam el és ebből bizony sok információs probléma adódhat. A kommunikációjuk az nem zökkenőmentes, ez valószínűleg sokat tépáz az emberek idegein a mindennapokban. ott látjuk rögtön mellette, hogy Hold–Hold kvadrátjuk is van, így azért a mindennapi megélés sem olyan zökkenőmentes náluk, mindegyik egy kicsit mást tart otthonosnak és ezt nem is nagyon tudják lekommunikálni egymással, úgyhogy ez már egy komoly probléma.
Aztán nézzük vannak a Hold-Szaturnusz fényszögek. Nézzük meg, hogy olyanunk van-e? ......
---------------



Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése