SZINASZTRIA - Nagynéni és unokaöcs kapcsolata



És akkor most nézzünk még egy nagynénis képletet, de ezt egy unokaöccsel. Itt szintén a bátyjának a gyerekéről van szó, ez a Mérleg hölgy Kos Ascendenssel, őneki a bátyja a 3-as ház lesz és annak a gyereke leszámoltuk a 3-as háztól az 5-ös ház leszámolva, beleszámítva a 3-as házat is az a 7-es ház lesz, a Descendens. A hölgynek a 7-es háza, a Descendens az a Mérlegbe esik, vénuszi legyen elsősorban, arra vágyik, az unokaöcs. 


Igazából ez jelzi egyébként, hogy inkább unokahúgra vágyott volna szíve szerint. És ez a Vénusz a Mérlegben is áll uralmi helyzetben, ami azt jelenti, hogy tényleg nagyon lányosnak szeretné, jó azért van ott egy Mars, meg Nap, ezek is belejátszanak, meg Merkúr is abban a 7-es házban. Azért lehet miből válogatni ilyenkor, több vonását is el tudja fogadni ennek az unokaöcsnek, attól függetlenül, hogy unokahúgnak várta volna esetleg.




Nézzük meg, hogy ebből mennyit tud neki megadni az unokaöccse, ő pedig Samu lesz. Samunak Vízöntő Napja van és Oroszlán Ascendense. Ez meg is határozza, az Oroszlánnak a Nap az uralkodó bolygója, ami a Vízöntőben áll. A Nap és a Szaturnusz fogja meghatározni a személyiségét és azt látjuk, hogy nem egészen erre vágyik a nagynéni, ő egy vénuszi rokongyereket szeretne elsősorban, de azért van ott nála Nap is. De a Szaturnuszt már nem annyira tudja elfogadni, a ridegségét, vagy a távolságtartását esetlegesen, de a Napját igen, azt a kis Oroszlánt. A csillogásra termettségét, a szellemiségét, a tekintélyre való törekvését, az öntudatának a kibontakozását azt még segíti is, az tetszik neki....

-------------

Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése