SZINASZTRIA - Báty és húg kapcsolata

Akkor most nézzünk meg testvéreket. Testvéreknél azért már szintén látunk ilyet is, olyat is, van, aki egész életében ragaszkodik a testvéréhez, vannak, akik pedig úgy élnek egy idő után egymással, ill. egymás nélkül, mint az idegenek. Érdemes azt is megnézni, hogy egymás felé fordulóak-e, vagy inkább magukkal foglalkoznak, inkább kifelé, vagy befelé élnek, és az elemi többleteket, hiányokat is összehasonlítani. Kiegészítik-e egymást, vagy sem, ill. maradnak-e hiányok közöttük.





Itt látunk egy olyan testvérpárt, egy fiú- lányt, akik között több mint 7 év különbség van, egy elég nagy korkülönbség, egyébként a Szaturnusz helyzetéből lehet is látni. És nézzük meg, hogy mit várnak egymástól és mennyire tudnak egymásnak megfelelni testvérként, mekkora a kötőerő közöttünk.



Most csak ezt nézzük meg, hogy hogyan hasonlítjuk össze a házakat egymással. A 3-as ház az a testvér háza, nézzük először az idősebbiket, Zsoltit.

Zsoltinak milyen igénye van a testvére felé? Zsolti egy Skorpió Napú, Bika Ascendensű férfi, akinek a 3-as háza még pont az Ikrekben kezdődik, a Merkúr a fő dolog, amit igényel a testvérétől, mindenképpen egy szellemi és kommunikációs kapcsolat. Míg a Merkúr megnézzük, hogy az ő képletében, Zsolti képletében hol áll? Az pedig a Skorpióban áll már éppen, 0 fokon, már 1 fokon kerekítve. Így bejön a Mars is, mint a Skorpió hagyományos ura, azaz mindenképpen egy Merkúrt és egy Marsot is elvár, vagyis fiúsnak várja, igazából egyfajta öcsikét szeretne inkább benne, mint húgot. És azért ott van az a Neptunusz is, azért ez kétfélét is jelenthet, hogy Neptunuszt is vár tőle, esetleg egyfajta elvarázsoltságot, vagy magasabb rendű dolgokat, nem olyan földhöz ragadtakat, mint ami az ő képletét jellemzi. Vagy pedig azt is jelentheti, hogy eleve van benne egy csalódás a testvére iránt. Azt se felejtsük, hogy a Neptunusz az reménykedik, és utána általában csalódik. valószínűleg, egy kicsit mást várt a testvérétől, ill. testvér problémák vannak és voltak, nem feltétlenül ezzel a testvérével, de kivetíthet rá valamit.


Nézzük meg akkor a lánynál, azaz Zsanettnél, hogy mit tud ő ebből nyújtani a bátyjának.....

------------

Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése