SZINASZTRIA - Barátnők egymás közt

Nézzük visszafelé...

A hölgy mit vár úgy általában a barátaitól? 

Neki színesebb a barátság háza, a Bikában kezdődik, vénuszi jegyben és a Vénusz maga is ott áll a Bikában. Elsősorban női barátokra vágyik, de azért látjuk, hogy több bolygó is áll a 11-es házában. Ott a Mars, a Merkúr, a Szaturnusz, elég sokszínű baráti köre lehet, és elég sokszínűek lehetnek a barátai, neki nincsenek olyan határozott elvárásai egy barátsággal szemben, mint a férfinak.

Nézzük akkor ugyanezt a hölgyet más barátokkal, most már barátnőivel.



 Induljunk ki belőle és ő a Vénuszt akarja alapvetően, de sok mindenki más is belefér számára a barát kategóriába. Nézzük meg akkor ezt a másik hölgyet, Nikit, akiről már volt szó, a Vízöntő Ascendenssel és Mérleg Nappal.

Azt látjuk, hogy itt van egy Szaturnusz, azt tud adni ez a hölgy és egy Marsot, ami nagyon jó, de ez sem alapvető a hölgy részére, mert ő Vénuszt igényelne alapvetően, de azért ott van az a Szaturnusz neki, ott van a Mars. Bizonyos igényeit ez a másik hölgy barátsága abszolút ki tudja elégíteni. Itt megvan az aktivitás, itt megvannak a szaturnikus keretek, korlátok, fegyelmezettség, vagy amit még bele tudunk érteni ezekbe a dolgokba. Ő megint megadja számára a barátságnak egy síkját.



Nézzük össze akkor Zsanettel.
Zsanett Kos Ascendensű, nála a Mars dominál és a Mars a Mérlegben van, amely hozza a Vénuszt is. Itt is láthatjuk, hogy az igényelt 4 bolygóból megint kettőt megkap, igazából mindenkitől megkap valamit Anett. Ez általában így van egyébként, ha az embernek sok bolygója van egy házban és az a kapcsolatok valamelyik háza, akkor az azt jelenti, hogy neki sokféle igénye van, sokféle igényt el tud fogadni, de valószínű, hogy egy emberben nem fogja megtalálni az összeset.
Erre is kell számítani, ez egy fontos dolog, ez ugyanúgy van egyébként párkapcsolatban is, ha valakinek tele van a 7-es háza, akkor nagyon sokféle ember szóba jöhet, de nagyon sokféle igénye is van, amit valószínűleg egyetlen egy emberben nem fog megtalálni. Ilyenkor kompromisszumokat kell kötni, ami párkapcsolatban nehezebb egy kicsit. Barátból annyi lehet, mint égen a csillag, ha az ember bírja idővel és energiával. Viszont azért, most ne menjünk bele a mai trendekbe, de a párhuzamos kapcsolatokat kicsit nehezebb fenntartanunk, mint egy több szereplős barátságot.

Nézzük meg a másik hölggyel is, akinek Bak Ascendense van.....

---------------
Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése