2016. május 13., péntek

SZINASZTRIA - Apa-lánya kapcsolat


Újabb példa a szülő - gyermek kapcsolatokhoz egy apa és a lánya között. Az apa az Márk, a lánya pedig Bogi. Nézzük meg először az apukát, Márkot, nézzük meg, hogy milyen gyermeket szeretne.. Az apa Bika Napú, Szűz Ascendensű férfi és a Bakban kezdődik az 5-ös háza, szaturnuszi és ez a Szaturnusz a Vízöntőben van. Tehát erőteljesen szaturnikus gyereket vár, míg a Hold is ott áll az 5-ös házában, azaz legyenek benne holdi vonások is. Egy nagyon fegyelmezett, érett, koránál idősebb gyereket tud kezelni, vagy elképzelni, akiben azért megvan az anyai érzékenység is, lelkizni is lehet vele.

A kép csak illusztráció!
©Jensen Ackles


Analizáljuk ki, hogy a kislány mennyiben tudja ezt teljesíteni. Bogi egy szintén Bika Nap jegyű, ebben stimmel apukájával, sőt együtt is áll a Napjuk, ezt majd a fényszögeknél megnézhetitek mit jelent. És Oroszlán Ascendensű, ezért is fontos, hogy az ő születési uralkodója a Nap, ezt is nézzük, hogy hoz egy nagyon Nap-szerű alkatot és ez a Nap a Bikában van, a vénuszi vonások jönnek hozzá. Ez megint köszönő viszonyban sincs az apjának az elképzeléseivel. Ilyenkor kell megnézni, hogy van-e fényszög az Ascendensre, az Ascendens urára, vagy esetleg az 1. házban állnak-e olyan bolygók, amiket az apuka igényelne vagyis a Szaturnusz és Hold.

Itt a Szaturnusz csak egy fél fényszöget vet a kislány Ascendensére, a kislány saját képletében. A Hold viszont ott áll az 1.házában, így már azért a Holdat valamennyire megkapja apuka a gyermektől, ezt a gondoskodó anyai szerepet. És akkor nézzük még meg a születési uralkodóra vetett fényszögeket is. Ott a Napnál keresgélünk, hogy a Napra vet-e a Szaturnusz vagy a Hold fényszöget a kislánynál. A Napra igen van egy kvadrátja a Holdnak, látjuk, hogy a Hold azért mindenképpen bejön a képbe, és a Szaturnusz pedig egy trigont vet rá. Ilymódon másodlagosan azért megjelenek ezek a tulajdonságok a kislánynál.. Alapjaiban nem nagyon stimmelnek, ha egy kicsit belekotrunk, vagy ha kicsit mélyebbre megyünk, ami azért egy szülő- gyermek kapcsolatban könnyebben elképzelhető, mint egy ismerkedésben, akkor azért felbukkannak a kislánynak ezek a vonásai is. Végül is meg tudja adni azt, amire az apjának szüksége van, csak az a baj, hogy maradnak szabad vegyértékei, a Nap és a Vénusz, ami az apját egyáltalán nem érdekli. Ilyen szempontból azt nem tudja vele kiélni a kislány, sem a csillogásra, magát megmutatásra való képességét vagy hajlamát, sem a nőiességét nem értékeli apuka eléggé.
Nézzük meg fordítva, a kislánynak milyen apa lenne jó?
-----

Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése