SZINASZTRIA - Apa-lánya kapcsolat


A kép csak illusztráció!
©Jensen Ackles
Újabb példa a szülő - gyermek kapcsolatokhoz egy apa és a lánya között. Az apa az Márk, a lánya pedig Bogi. Nézzük meg először az apukát, Márkot, nézzük meg, hogy milyen gyermeket szeretne.. Az apa Bika Napú, Szűz Ascendensű férfi és a Bakban kezdődik az 5-ös háza, szaturnuszi és ez a Szaturnusz a Vízöntőben van. Tehát erőteljesen szaturnikus gyereket vár, míg a Hold is ott áll az 5-ös házában, azaz legyenek benne holdi vonások is. Egy nagyon fegyelmezett, érett, koránál idősebb gyereket tud kezelni, vagy elképzelni, akiben azért megvan az anyai érzékenység is, lelkizni is lehet vele.





Analizáljuk ki, hogy a kislány mennyiben tudja ezt teljesíteni. Bogi egy szintén Bika Nap jegyű, ebben stimmel apukájával, sőt együtt is áll a Napjuk, ezt majd a fényszögeknél megnézhetitek mit jelent. És Oroszlán Ascendensű, ezért is fontos, hogy az ő születési uralkodója a Nap, ezt is nézzük, hogy hoz egy nagyon Nap-szerű alkatot és ez a Nap a Bikában van, a vénuszi vonások jönnek hozzá. Ez megint köszönő viszonyban sincs az apjának az elképzeléseivel. Ilyenkor kell megnézni, hogy van-e fényszög az Ascendensre, az Ascendens urára, vagy esetleg az 1. házban állnak-e olyan bolygók, amiket az apuka igényelne vagyis a Szaturnusz és Hold.

Itt a Szaturnusz csak egy fél fényszöget vet a kislány Ascendensére, a kislány saját képletében. A Hold viszont ott áll az 1.házában, így már azért a Holdat valamennyire megkapja apuka a gyermektől, ezt a gondoskodó anyai szerepet. És akkor nézzük még meg a születési uralkodóra vetett fényszögeket is. Ott a Napnál keresgélünk, hogy a Napra vet-e a Szaturnusz vagy a Hold fényszöget a kislánynál. A Napra igen van egy kvadrátja a Holdnak, látjuk, hogy a Hold azért mindenképpen bejön a képbe, és a Szaturnusz pedig egy trigont vet rá. Ilymódon másodlagosan azért megjelenek ezek a tulajdonságok a kislánynál.. Alapjaiban nem nagyon stimmelnek, ha egy kicsit belekotrunk, vagy ha kicsit mélyebbre megyünk, ami azért egy szülő- gyermek kapcsolatban könnyebben elképzelhető, mint egy ismerkedésben, akkor azért felbukkannak a kislánynak ezek a vonásai is. Végül is meg tudja adni azt, amire az apjának szüksége van, csak az a baj, hogy maradnak szabad vegyértékei, a Nap és a Vénusz, ami az apját egyáltalán nem érdekli. Ilyen szempontból azt nem tudja vele kiélni a kislány, sem a csillogásra, magát megmutatásra való képességét vagy hajlamát, sem a nőiességét nem értékeli apuka eléggé.
Nézzük meg fordítva, a kislánynak milyen apa lenne jó?
-----

Megtalálsz a Facebookon is, első könyvem pedig itt veheted meg. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése