SZINASZTRIA - Női énkép és ideálkép

Nézzük először a női jelölőket. A Vénusz az a fiatal, vagy független nő jelképe. Amennyiben nőként a horoszkópunkban a Vénusz bolygó a Bikában, a Mérlegben, vagy a Halakban áll, akkor meg tudjuk élni a nőiességet, mint nő.
Illetve férfiként az ideálod a nőies nő és szereted a fiatal, avagy független nőket. Ha viszont a Skorpióban, vagy a Kosban áll a Vénuszod, akkor nem tud a nőiességed természetesen kibontakozni, esetleg nem érzed jól magad fiatal nőként, vagy szingliként, nem annyira élvezed az életet. Férfiként vonzanak a szexis nők, de igazából nem vagy oda a fiatal, vagy önálló lányokért, esetleg nem nagyon tudsz velük mit kezdeni, vagy nem annyira az eseteid, esetleg inkább családot akarsz, mint szimpla barátnőt.

A Vénusznál van pár plusz speciális helyzet még, ezt érdemes még megvizsgálni...



Nézzük akkor a Holdat. A másik női jelölő a megállapodott Hold. Ha az a Rákban vagy a Bikában van, akkor nőként abszolút élvezed a feleség és családanya szerepet, férfiként pedig az ilyen típusú hölgyek az ideáljaid, feleséget keresel elsősorban és nem csak kalandokat.

Amennyiben viszont a Skorpióban, vagy a Bakban van a Holdad nőként, akkor bár lehet családod, lehetsz feleség is, lehetnek gyerekeid, de igazából a szíved mélyén nem erre vágysz, vagy nem csak erre. Illetve sokszor nem jön le rólad, hogy anyuka, vagy feleség lennél. Ha a Hold egy férfi képletében áll, így akkor nem feleségre és nem családanyára vágyik, bármit mondjon is, sokkal jobban közelít az ideáljához esetleg a lazább, kötetlenebb kapcsolatra vágyó hölgy, esetleg gyerek nélkül is.
Nézzük még meg akkor, hogy ezeken a pregnáns példákon kívül, hogy a Hold még hol juthat szerephez? 

RENDELÉS: 
https://adastrakonyvtara.blogspot.com/p/konyveim.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése