SZINASZTRIA -Intő jelek a szinasztriában


Tulajdonképpen nem ismerünk ilyen fogalmat, de én megalkottam olyan szinten, hogy mik azok a jelek, amelyek figyelmeztetnek minket arra egy képletben, hogy hogyan nézzük a képleteket, hogy az illetőnek problémája van vagy lesz a párkapcsolatában, vagy nagyon nehezen alakít ki igazi párkapcsolatot.
Nézzük, az egyik a hagyomány szerint van egy erős jelölés a párkapcsolati problémákra, hogy ha a Mars és a Vénusz együttáll egy jegyben, minél szorosabban együttáll. Ha csak egy jegyben vannak, az is nehezítés, de azzal még láttam párkapcsolatot kötni. Persze kivételek itt is adódnak, de ez inkább a kreativitásra nagyon jó ez az állás. Valamiért arra nem igazán, hogy segíti elő a párkapcsolatokat. ha ilyen jelzést látunk, akkor már figyeljünk erre a területre, illetve kérdezzünk rá.
Példa erre az egyik ismerősöm, aki ugyan élt házasságban ilyen állással, sőt gyerekük is született, de saját bevallása szerint nem is éltek szinte soha együtt gyermeke apjával, aztán pár év múlva hivatalosan is elváltak.
Másik ilyen példám egy 50 felé közeledő hölgy, akinek ugyan szinte mindig voltak hosszabb-rövidebb kapcsolatai, de a házasságig egyikkel se jutott el. És most is egyedül él.


Aztán mi az, ami még jel lehet ilyen akadályokra alapvetően? Nagyon feltűnő például ha a 7-es házban látjuk a Szaturnuszt, ez is egy erős jel. 

ELŐRENDELÉS: kerdoastrologia@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése