SZINASZTRIA - Házak összehasonlítása: 1-7.h.

Most jön a várva várt téma, amikor végre összehasonlíthatjuk a két horoszkópot egy kapcsolatban, de ez egy nagy falat is, mert szintén nem a fényszögekkel kezdünk még mindig, az a végén lesz. Hanem megnézzük, hogy felel meg egymásnak a két ember.
Itt pedig elsősorban párkapcsolatnál az 1-es, 5-ös, 7-es házak kapcsolatát nézzük, ha valaki modern szemléletű, akkor bevonhatja a 8-as ház vizsgálatát is ízlés szerint. Meg szoktam még nézni, ha nem házasságról van szó, csak kapcsolatról, a 11-es házat is, Mert már volt olyan esetem, ahol összehasonlítottam, hogy tulajdonképpen mit keresnek egymásban a felek. És míg a hölgy oldaláról a férfi abszolút megtestesítette az ő 7-es házát, sőt az 5-ös házát is, a tartós kapcsolatot, a szerelmet és a szexet, még talán a 8-as házát is, a tudatalatti vágyait is. Addig sajnos a férfi oldaláról a hölgy az 5-ös és a 11-es házának az igényeit elégítette csak ki, és a 7-es házához semmi köze nem volt, amely látszott is a kapcsolatukon. Őszintén szólva egy barátnak tekintette a hölgyet évek óta, barátnak, akivel extrákat élhet meg, testileg is időnként összejöttek, de soha nem gondolt rá, mint hosszú távú párkapcsolatra. Míg a szegény hölgynek ő volt az ideálja , ez az 5-ös, 7-es házas teljes megfelelés mutatta. És így hosszú- hosszú évek óta várta, hogy hátha lesz ebből egy párkapcsolat számára két kapcsolata közt a férfinak. Miközben ebből az összehasonlításból már látható volt, hogy a férfi barátságot akar és időnként szexet tőle, ő pedig élete párját a pasitól, így ez soha nem fog összejönni az életben, nem ugyanazt akarják egymástól, vagy nem ugyanazt várják.



Ez hogy látható, vagy hogyan kezdjük ezt vizsgálni? Úgy kezdjük, hogy veszünk egy képletet és megnézzük, hogy milyen igényei vannak, vagy mit kaphat a 7-es vagy 5-ös házával egy adott ember.
Hogy ennek pedig, hogy felel meg a másik ember azt pedig úgy nézzük meg, hogy a másik félnek, akit összehasonlítunk vele, annak megnézzük az Ascendensét, mert hogy az Ascendens ő maga! Nem a Napot, nem ezt vagy azt a bolygót, hanem az Ascendenst. És annak összefüggéseit vizsgáljuk, az Ascendenst és a születési uralkodót , ami az Ascendens jegyének az ura és ezeknek az összefüggéseit vizsgáljuk, fényszögeit és megnézzük, hogy ezek a bolygók kapcsolatban vannak-e az ő Ascendensével, amelyeket a másik, a partner igényel.




És akkor kezdjük el végre megnézni az összehasonlítást és aztán majd a fényszögeket. Mire van szüksége az egyiknek és ezt megkapja-e a másiktól? ez a hosszabbik részletezése a dolgoknak. Itt jön az, amikor kezdjünk táblázatot írni, én ezt mindenkinek nagyon ajánlom, hogy táblázatba, vagy legalább is felsorolás szerűen írja le, mert ezt fejben tartani, hogy kinek-milyen bolygója van és hol és mit csinál, szerintem elég lehetetlenség

És akkor most átugrunk a párjára. ez a nagyon fontos, hogy az összehasonlításnál már ugrálni fogunk, eddig mindig egy-egy képletet néztünk Az összehasonlításnál ugrálunkm méghozzá úgy, hogy először megnézzük az egyik 7-es és 5-ös házát, hogy mit akar alapvetően egy párkapcsolatban és ezt összehasonlítjuk a másiknak az Ascendensével.


Ez a nagyon fontos, hogy a másik Ascendensével és annak összefüggésével, hogy a másik mit tud ebből neki megadni? Remélem, hogy ez így érthető, ha nem, akkor tessék leírni ezt a mondatot, mert ez a lényege az egésznek!

A KÖNYVEIM FACEBOOK OLDALA: https://www.facebook.com/adastrakonyvek/
ELŐRENDELÉS: kerdoastrologia@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése