SZINASZTRIA - Előszó




Hiszem, hogy azért születünk, hogy tanuljunk, és fejlődjünk. Erre pedig a legjobb lehetőség, ha kapcsolódunk emberekhez, lelkekhez, akik lehetnek a szerelmünk, a gyermekeink, az édesanyánk, az édesapánk, a testvéreink. Van az a mondás, hogy a rokonainkat nem válogathatjuk meg, ebben minden benne van, a közvetlen hozzátartozóink a legtisztább tükreink. Csak sajnos nehéz érteni/értelmezni, hogy is van ez...? 


Hiszen a testvérem undok, a gyerekem felesel, én igyekszem mindent megtenni. A párkapcsolat szabadabban válaszható, mint a rokoni kapcsolataink, de ott meg a szerelem segít, hogy ne tudjunk olyan könnyen szabadulni a számunkra nehéz feladatoktól. 


Erre brilliáns megoldás a szinasztria. Értő szemekkel, és asztrológiára pallérozott elmével felismerhetők a nehezítettségek. Megtudhatjuk, hogy vannak nehezítések és könnyítések a kapcsolatainkban, de ha tudatosan szem előtt tartjuk a bukkanókat, mélyebb és boldogabb életet élhetünk, megtakaríthatunk magunknak egy csomó kellemetlenséget. És ki ne akarná kicsit lazábban, könnyedebben venni az akadályokat? 
Jelen könyv szerzője pedig mindkét kvalitást magáénak tudhatja: érti, tudja az asztrológiát, mondhatni a kisujjában van(a kisujj egyébként Merkúri analógia, mint ahogy a tudás, és mint az asztológia is), ráadásul évek óta tanulja, műveli, tanítja is. Néhány évvel ezelőtt volt szerencsém Tőle tanulni az asztrológia egy másik ágát, akkor is lenyűgözött a szakértelmével, és a világosan elmagyarázott össze függésekkel. Ebben a könyvben pedig ugyanezt találtam: Érdekes, izgalmas világot, pontos logikával levezetve. Köszönöm, hogy el olvashattam!

Zilahi Dóra asztrológus


ELŐRENDELÉS: kerdoastrologia@gmail.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése