SZINASZTRIA - A dinamikai felosztás



Elemileg már megnéztük a többleteinket, illetve hiányainkat.
Most nézzük meg dinamikailag, hogy melyik a domináns dinamikánk. a dinamika lehet a kardinális, szilárd, változó jegyek. Lehet mind a három is, akkor nagyon kiegyensúlyozottak vagyunk. De nézzük meg ugyanúgy, ahogy az elemeknél, hogy a planétáink milyen jegyekben állnak minőségi, dinamikai felosztás szerint. 



Nézzük, akkor mit jelentenek ezek. Ha kardinális jegyekbe esik a legtöbb bolygónk, akkor kezdeményező típusúak vagyunk, de gyors és szalmaláng típusú lehet az érdeklődés, hamar kihuny a láng és újabb becserkészni valót keres az ember. 


Amennyiben a szilárd dinamika van túlsúlyban, akkor kitartó az ember a szerelemben akár egy életen át is, jóban-rosszban. Nehezen kezdeményez ugyan, de ugyanolyan nehezen enged is el embereket. 






Ha pedig a változó jegyek a dominánsak, akkor hol így, hol úgy állunk a szerelmi kérdésekhez. Hol jobban, hol kevésbé ragaszkodunk a partnerhez. Könnyebb befejezni a kapcsolatokat, vagy átváltani egy másikra, mint elkezdeni, vagy megtartani őket. 





A partner képletében ugyanúgy meg kell nézni ezeket a dolgokat, ahogy az elemi minőségeknél is.


Mi van akkor, hogy ha az egyik, vagy másik dinamika teljesen hiányzik? Ugyan ezeket a dolgokat a mindennapi életben is megérezzük, de most levetítjük a szerelem területére. Ha a kardinális jegyek hiányoznak teljesen, akkor nem tud az ember kezdeményezni, hódítani, legfeljebb szendén várja, hogy majd meghódítják egyszer. Csak aztán vegye is észre, amikor megtörténik.

Amennyiben a fix, szilárd jegyek hiányoznak, akkor megtartani tudja nehezen a szerelmet, esetlegesen sok, de fel-fellobbanó kapcsolata van és az első nehézségeknél vagy amint már nem olyan lángoló a szerelem tüze, fogja magát és tovább áll.

Ha pedig a változó jegyekben van hiánya, akkor is kitart, ha már mindenki azt mondja, hogy meneküljön. Nem tud rugalmas lenni, nem tud alkalmazkodni, nehezen vált a szerelemben is. Vagy állandóan vadászik, hogy ha sok a kardinális dinamika mellé, vagy üldögél egy kihűlt kapcsolatban és várja, hogy valaki majd csak megmenti, ha sok a szilárd jegye a változó mellett.



Tehát ezeket is ugyanúgy érdemes összeszámolni és megnézni és aztán mindjárt nézünk ezekre példákat. ...

ELŐRENDELÉS: kerdoastrologia@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése