SZINASZTRIA - Az elemi dominancia kérdése és ehhez példák



Nézzük meg a hármas fogatunkat, Brad Pittet, Jennifer Anistont és Angelina Jolie-t, ki kihez illik jobban.


Brad Pitt egy Nyilas férfi, Nyilas Ascendenssel, de ha megnézzük a bolygóit, főleg a 7 ősbolygót, akkor bizony azt látjuk, hogy a legtöbb bolygója a Föld elemű jegyekben van. Ott van a Mars, a Merkúr, a Hold, a Vénusz a Bakban. Nézzük meg, a Bikában ott ugyan nincs semmi, de a Szűzben ott van pluszban a Plútó és az Uránusz is, mint transzcendens bolygó. Tehát ez azért már eleve 6 bolygó a 10-ből.

Aztán ha megnézzük, hogy a Tűz jegyekben milyen bolygói vannak, akkor a Nyilasban ott van a Napja, a Kosban a Jupitere, ez kettő, az Oroszlánban pedig nincs semmi. Tehát azért Tűz jegyű bolygója is van és az Ascendense is Tűz jegyben van, ha így számoljuk, az 3 már.

Ha megnézzük, hogy a Levegő jegyekben mennyi bolygója van, akkor a Vízöntőben van egy Szaturnusza, az Ikrekben semmi, a Mérlegben semmi, ez egy bolygó.

És akkor nézzük meg, hogy a Víz jegyekben van-e bolygója? A Halakban nincsen, a Rákban nincsen és a Skorpióban van egy Neptunusza és az is egy transzcendens bolygó.






Tehát azt mondhatnánk, hogy a legkevesebb bolygó az a Víz jegyekben van, vagy szinte egyáltalán nincs, ha a transzcendens bolygókat nem számítjuk és a legtöbb a Föld jegyekben, ahogy tanultuk, ő egy kötődősebb alkat. Szereti birtokolni a másikat, mindig benne van az elveszítésétől való félelem, viszont remekül meg tudja szervezni a mindennapi dolgokat ezzel a Föld hangsúlyos képletével. De a Víz elem hiánya az érzelmi problémákat okozhat, mármint az érzelmek kifejezésének a problémáját, valószínűleg nem tudja olyan jól lekommunikálni az érzelmeit a párja felé, amennyire az esetleg szeretné. És miután ez hiányként jelentkezik nála, bizony nagyon könnyen bevonzhat olyan embert, aki Víz-hangsúlyos. Tehát arra úgy rá tud cuppanni, aki helyette is kifejezi az érzelmeket. Nézzük meg, hogy Jennifer Aniston vagy Angelina Jolie a befutó ilyen szempontból.

ELŐRENDELÉS: kerdoastrologia@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése