SZINASZTRIA - Az Ascendens fényszögei


Mi a helyzet, ha az Ascendenssel kapcsolódnak különböző bolygók? Csak a Napról beszéltünk, mint férfi ideál, ha egy nő Ascendensére kerül, vagy Descendensére, akkor is egy jó kapcsolat. Egyről nem beszéltünk még ezzel kapcsolatban az Ascendenssel, ami elmaradhatott, hogy mi van, hogy ha a Nap nem jó fényszögben áll, vagy nem együtt áll az Ascendenssel, hanem mondjuk kvadráttal, főleg a kvadrát, mert ott az oppozíció meg azt jelenti, hogy a Descendensen van, az nem olyan rossz.





Mi van, ha kvadrátot vet az Ascendensre? Sajnos itt van egy gond, ez is egy kapcsolódást jelent, de ott bizony nem biztos, hogy tetszenek egymásnak, főleg az Ascendensek nem biztos, hogy tetszik a Nap. Lehet, ha átjutnak ezen a problémán, még lehet belőle jó kapcsolat, ha nem jutnak át, akkor lehet, hogy itt megreked a kapcsolat, hogy egyszerűen nem a zsánere a másik, ezt így mondják.

Mi van, hogy ha a Hold kerül ide? Vagy ez mondjuk egy férfi képletében talán erőteljesebb, akkor a női típus, a feleség típus és egy nagyfokú szolgálatkészség. A Hold részéről az Ascendens felé mindenképpen ez a kiszolgálni, segíteni akarás jelenik meg, de nem túl kezdeményező.

Ha a Merkúr akkor a dumájával veszi le a lábáról az Ascendenst, a Merkúr tulajdonosa az főleg az intelligenciájával hódít.

Ha Vénusz, akkor az egy nagyon szép állás és azt mondják, hogy nagyon szerelmes állás, de....
------------------
A KÖNYVEIM FACEBOOK OLDALA: https://www.facebook.com/adastrakonyvek/

ELŐRENDELÉS: kerdoastrologia@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése