Olvasói vélemény

"Pár éve ismerkedtem meg az asztrológia tudományával. Lassan innen-onnan összeszedtem némi alaptudást, "használati utasítás" szintűt, amivel már mondhatni eligazodtam a képletekben, viszont értelmezni teljes mélységükben még mindig nem tudtam őket. hiányzott az az átfogóbb, komplexebb rálátás, ami az összefüggések megértéséhez kellett.
Eszter könyvének segítségével ez meg is valósult. A kötetben leírt módszerek nem a múlt titkainak feltárásáról, a jelen aggodalmairól és a jövő rejtelmeinek kutatásáról szólnak külön-külön, hanem mintázatok ismétlődéséről. És itt ezen van a hangsúly. Azon, hogy vannak bizonyos helyzetek, amiket nem tudunk kikerülni. Vannak ok-okozati összefüggések, amelyek minden ember életében egyéniek. Viszont vannak szituációk, ahol ott van a szabad akarat lehetősége. És ez a szépsége az egésznek.
Manapság az emberek egy része fél szembenézni azzal a ténnyel, hogy Nem Minden Megengedett, hogy vannak bizonyos belső gátak, korlátozó tényezők, amelyeket jó szívvel érdemes elfogadni, átadva magunkat a nagybetűs Sorsnak.
Ezt a művet azoknak ajánlom melegen, akik szorongva a zavarosban járnak megkérdőjelezve minden egyes lépésüket, illetve azoknak, akik hajlamosak túlmisztifikálni életük minden egyes mozzanatát, a realitástól olykor elszakadva. Eszter tömören és lényegre törően, egy-egy példaképlettel és humoros megjegyzéssel fűszerezve adja át nekünk asztrológiai tudását.
Hálás köszönet érte."

Sárdi Barbara olvasóm


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése