Írótársak bemutatkozásai - MAI ÍRÓ: Bogár Erika

Végtelen Mezők Vándora - Bogár Erika (Rica Whimsy) blogja: írásról, olvasásról és minden másról, ami a könyvekkel kapcsolatban foglalkoztat...

Bogár Erika: A mai író játéka - nem gyerekjáték


A MAI ÍRÓ egy játék, ahol a Könyvmarketing csoport tagjai faggatják egymást írásról, olvasásról, marketingről. 
A hozzám intézett kérdések jól összekapcsolódnak, ezért megpróbálok egy kerek egész kis fogalmazvánnyal válaszolni, hogy minden érdeklődő kedvére mazsolázgathasson.

Mostanáig írtam öt regényt, meséket, novellákat, verseket. Első regényem Triar kardjáról szól, jóval Triar királysága utáni időkben játszódik, lényegében a Tullia meséi utolsó része. Most a sorára vár, míg az Őrzőt követő történetekben elmúlik addig az idő. Az Őrző közvetlen folytatása sajnos megakadt magánéleti zűrök miatt. Kiadásra előkészíthető állapotban van egy kétrészes romantikus kalandregényem, indián főhőssel. Ha sikerül, az első részt idén elküldöm a Publio-nak. Az ötödik regényem szintén fantasy, talán urban-fantasynek lehet nevezni, a mi világunk és egy párhuzamos világ lakóinak sorsa fonódik össze. Jelenleg egy novellás kötet tavaszi megjelentetésén dolgozom az Őrző újrakiadása mellett.
Az írótársak kérdéseit itt találod:

http://vegtelenmezokvandora.blogspot.hu/2016/02/a-mai-iro-jateka-nem-gyerekjatek.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése